Butlletí Trinijove Juliol 2019

Butlletí Trinijove Juliol 2019

 

Un juliol lúdic i reivindicatiu per a Trinijove

————————————————————————————————————–

Ràdio Trinijove, altaveu de l’Orgull de la Trini

LLEGEIX LA NOTÍCIA

Infants i joves ja estiueixen a Trinijove!
Coneix tot el que han estat fent!
L’engranatge futbolístic de Trinijove no cessa ni amb la calor

Amb calor però sobretot amb amics col·laboradors hem passat els mesos de juny i juliol, a través de partits amistosos i torneigs esportius diversos que ens han servit especialment per establir i/o enfortir lligams. Més inclusiu i solidari que mai ha estat el futbol practicat darrerament. 

El Torneig Multiesportiu amb els NCA (Ambaixadors per a la Comunitat de Nike) del passat 2 de juny n’és un clar exemple, així com també el Torneig Solidari Futsal Cup I i II de Terrassa i la Lliga Inclusiva, de caràcter amistós i mixt, que estem preparant per iniciar-la entre setembre i octubre. 

LLEGEIX LA NOTÍCIA

Diversió i aventura al Centre Obert de Trinijove

Un any més hem repetit el Casal d’Estiu del Centre Obert però, enguany ho hem fet amb una proposta d’activitats encara més innovadora i engrescadora. Durant el mes de juliol els/les nens/es del centre han viatjat arreu del món i han conegut tribus tan diverses com desconegudes, com els Awàs, els Hmong, els guaranís, els maoríes i els tuareg. Aventura i diversió és la que han viscut els infants, que s’ho han passat pipa amb les sortides fetes, així com amb la piscina i els jocs d’aigua, les manualitats, el cinefòrum idiversos tallers

LLEGEIX LA NOTÍCIA

El jovent de Trinijove creix com a persona aquest estiu

Amb la mateixa il·lusió que van tornar de colònies el passat mes de juny, els i les joves han encarat i passat el juliol, un mes diferent que ha trencat la seva rutina escolar amb les excursions lúdiques fetes, per una banda, i també eldescobriment de noves realitats laborals, per altra banda. Amb tot aquest bagatge professional i humà, els i les alumnes agafen ja vacances, no sense abans agrair el suport rebut durant tot l’any per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a més d’altres col·laboradors (hotels, empreses i entitats).

LLEGEIX LA NOTÍCIA

L’art de Trinijove aflora i flueix amb el bon temps

A l’estiu l’art aflora d’una altra manera, les idees flueixen més i la creativitat s’intensifica!. Intenses i també enriquidores han estat les col·laboracions d’estiu del Centre d’Art Social Comunitari (CASC), com la de la Fundació Agbar que sempre ens acompanya. Hem estat la primera entitat convidada en exposar peces artístiques nostres a les instal·lacions de la Ciutat de l’Aiguade la Fundació Agbar, on es podran veure fins a finals de setembre. Social, comunitari, fresc, espontani, lúdic i misteriós ha estat l’art del CASC aquest juliol, a més de teatral i culinari.

LLEGEIX LA NOTÍCIA


 

Amb quines formacions encarem el mes de setembre?
Pren nota, t’interessaran!

CURS EN AUXILIAR DE FABRICACIÓ MECÀNICA I SOLDADURA
–  Amb la col·laboració de CaixaBank i el Gremi de Serrallers de Catalunya         
–  700 hores de duració
–  Formació en PRL del sector i masterclass del Gremi de Serrallers
–  Pràctiques en empreses del Gremi de Serrallers de Catalunya
–  Acreditació del Gremi de Serrallers i Trinijove 
–  Horari / Lloc: de dilluns a divendres de 8 a 13h al C/ Tucumán, 21

 
La Fundació Trinijove amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb càrrec a l’assignació del 0,7 % IRPF, també iniciarà els dos següents cursos per a persones majors de 16 anys:
GESTIÓ INTEGRAL DE MANTENIMENT D’EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS
–  350 hores de duració
–  Horari / Lloc: de dilluns a divendres de 15h a 20h al C/ Tucumán, 21
GESTIÓ DE RESIDUS URBANS I INDUSTRIALS
–  280 hores de duració
–  Horari / Lloc: de dilluns a divendres de 9h a 14h al C/ Pujades, 97
Ambdós cursos oferiran formació i pràctiques en empreses del sectori atorgaran un Certificat de la Universitat Abat Oliba CEU. 
Per més INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS DELS 3 CURSOS ENVIA UN MAIL A formacio@trinijove.orgDURANT EL MES D’AGOST!