DES DE

1985
TREBALLANT JUNTS PER A CREAR OPORTUNITATS

Fundació Privada Trinijove

La Fundació Privada Trinijove va iniciar la seva actuació en l’àmbit de la formació i la inserció sociolaboral en 1985. Durant aquest temps hem treballat activament en el disseny i la implementació de mesures i programes innovadors amb la finalitat de superar les situacions d’exclusió social.

Entre les línies bàsiques que caracteritzen la nostra acció fundacional, podem remarcar:

La gratuïtat de tots els serveis i recursos oferts.

Intervenir des d’una visió global, combinant informació-formació-promoció ocupacional i temps lliure.

Priorització del caràcter territorial, però amb una necessitat d’obertura a les persones de tota la ciutat, afectades per la problemàtica de l’atur i de l’exclusió social.

Iniciar projectes i treballar en xarxes associatives catalanes, espanyoles i europees, i la gestió de programes europeus.

Fundació Privada Trinijove Des de 1985

Constants de la Fundació Privada Trinijove

Missió, Visió i Valors

La Fundació Trinijove és un model d’innovació i transformació social connectat al territori, a la ciutat i al món.

 

La missió de la Fundació Privada Trinijove és promoure la inserció social i laboral dels col·lectius més vulnerables (joves, famílies, persones adultes i grans), per la via de la formació, l’orientació, la inserció laboral, l’autoocupació i les àrees socials i d’infància i família.

 

Des dels inicis (1985) hem treballat d’una manera activa en el disseny i la innovació de mesures i projectes amb la finalitat de superar les situacions d’exclusió social.

 

Des de la nostra entitat detectem i donem resposta a les necessitats del territori, sempre des d’una visió directa i integral.

 

La Fundació Trinijove és un model d’innovació i transformació social connectat al territori, a la ciutat i al món, amb aquestes constants:

 

Tots els serveis i recursos oferts a la població són gratuïts.

 

  Intervenir des d’una visió global, combinant informació ocupacional, promoció de la formació i oci.

 

Priorització territorial, però amb necessitat d’obertura a les persones de qualsevol ciutat o districte afectades pels problemes d’atur i exclusió social.

 

Iniciar projectes, treballar i cooperar en xarxes associatius catalanes, espanyoles i europees, així com implicar-se en la gestió de programes europeus.

Trinijove compleix amb la llei de transparència segons marca l’article JUS/152/2018, de 12 de setembre, per la qual s’estableix el nivell de subjecció de les fundacions i de les associacions declarades d’utilitat pública als instruments de transparència establerts per la Llei 21/2014, de 29 de desembre, del protectorat de les fundacions i de verificació de l’activitat de les associacions declarades d’utilitat pública.

  • Història

    Des de fa gairebé trenta anys, Trinijove treballa activament per superar les situacions d’exclusió social. Arrelada a la Trinitat Vella, la Fundació ha anat creixent fins a convertir-se en el que és a dia d’avui.

  • Transparencia

    Trinijove compleix amb la llei de transparència segons marca l’article JUS/152/2018, de 12 de setembre

  • Premis

    Al llarg de la seva història, gràcies a la creació, la organització, la realització i la promoció de projectes d’interès social i mediambiental, Trinijove ha rebut diferents premis i reconeixements que posen en valor la seva tasca.

Avís Legal

Política de privacitat