qode-eliptic-slider

Infància

 

Des de la Fundació Privada Trinijove pensem que es primordial treballar amb la infància i les famílies des d’una vesant preventiva, és per això que tots els projectes d’aquesta àrea van dirigits a potenciar les capacitats tant dels infants com de les seves famílies. Disposem de programes destinats a l’atenció directe dels infants on es treballen les necessitats educatives, socials i emocionals a través del treball individual i grupal; programes destinats a les famílies, des d’on se’ls acompanya i se’ls orienta mitjançant l’atenció individualitzada, a través de xerrades, tallers…des de l’enfocament de la parentalitat positiva.

Serveis que ofereix la Fundació Trinijove

Caixa Proinfància

El programa de CaixaProinfància és un programa de l’Obra Social de la Fundació La Caixa que va dirigit a nens/es i adolescents d’entre 0 i 18 anys de famílies en situació de pobresa o vulnerabilitat social.

LLEGIR MÉS

Centre Obert Neus Puig

El Centre Obert Neus Puig és un espai destinat a nens i nenes de P5 a 6é d’educació Primària del barri de la Trinitat Vella. És un projecte que neix d’una demanda de l’Ajuntament de Barcelona.

LLEGIR MÉS

SOAF

Servei d’atenció i suport a les famílies amb la finalitat d’acompanyar-les en la millora del seu benestar personal, familiar i social (SOAF).

LLEGIR MÉS