Diversió i aventura al Centre Obert de Trinijove

Diversió i aventura al Centre Obert de Trinijove

Un estiu d’allò més lúdic i aventurer és el que han passat enguany els/les nens/es del Casal del Centre Obert de Trinijove

Els infants són els primers que noten que l’estiu ja ha arribat i que volen disfrutar-lo, com és lògic!. Els del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove també els passa això, no són l’excepció!.

Un any més hem repetit el Casal d’Estiu del Centre Obert però, enguany ho hem fet amb una proposta d’activitats encara més innovadora i engrescadora. El Casal és sempre una forma divertida i especial de tancar el curs, ens acomiadem dels més grans i donem la benvinguda a d’altres infants que iniciaran amb nosaltres part del seu projecte de vida.

Sense perdre de vista els programes socioeducatius, durant el mes de juliol els/les nens/es del centre han viatjat arreu del món i han conegut tribus tan diverses com desconegudes, com els Awàs (la més amenaçada de la terra), els Hmong, els guaranís, els maoríes i els tuareg. A través d’un bon grapat d’activitats manuals s’han endinsat en la cultura, les tradicions i el llenguatge d’aquestes tribus mencionades. Una autèntica immersió social i cultural és la que han fet els nostres infants de la mà de l’equip professional del Centre Obert Neus Puig.

Un estiu enfocat a l’aventura i a la diversió és el que han viscut enguany els/les nens/es del Casal, que s’han pujat a totes les atraccions del Tibidabo i Costa Jump i alhora s’han posat en forma a l’Alpha Link Crossfit. A banda de les sortides, també s’ho han passat la mar de bé remullant-se a la piscina i fent jocs d’aigua, fent manualitats, anant al cinefòrum, aprenent  a cuinar i plantant flors i hortalisses de la mà de Physio YinYang.

L’avorriment, com veieu, no ha existit al Casal d’Estiu de Trinijove, que hem tancat amb un dinar comunitari, marca de la casa. Si una cosa tenim clar al Centre Obert Neus Puig és que treballem per a persones i que treballem amb elles també, i la família és un pilar fonamental per a nosaltres. És per això que hem celebrat un dinar de germanor, ple de diversitat i riquesa culinària, que ha tingut un èxit rotund de participació i implicació per part de tots/es.

Els nostres infants han estiuejat ja a Trinijove, i més que encara ho faran durant el mes d’agost!. Ara, toca agafar forces i tornar al setembre amb més ganes d’aprendre, compartir i créixer!.