Empresa

Trinijove, Empresa de Inserció, S.L. fomenta la inserció de col·lectius en risc d’exclusió per via econòmica. Realitza tasques de medi ambient, jardineria, d’obres i rehabilitació, neteja i manteniment d’ordinadors.

 

Compta amb el suport del Departament d’Empresa i Empresa de la Generalitat de Catalunya amb el finançament del Fons Social Europeu de la Unió Europea.

El Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Privada Trinijove ofereix la oportunitat a les persones amb diversitat funcional d’aconseguir una inserció social i laboral mitjançant via econòmica. També realitza treballs de medi ambient, jardineria, pintura i neteja i desinfecció.

 

S’emmarca dins els Programes de suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb el finançament del Fons Social Europeu de la Unió Europea.

Col.laboradors

Trinijove Empresa de Inserción SL

Ajuts a les empreses d’inserció per a la contractació de persones en situació o risc d’exclusió

Fundació Privada Trinijove – Centre Especial de Treball

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

Principals serveis que ofereix Trinijove

Servei de Gestió Residus

Recollides selectives de residus, programació i realització de campanyes de sensibilització ambiental.

Servei de Jardineria

Treballs de neteja de parcel·les, manteniment i conservació de zones verdes, tant en espais públics com privats.

Servei d’Obres i rehabilitació

Arranjament d’obres, pintura i manteniment de mobiliari urbà tant en obres públiques com privades.

Neteja

Neteja integral i desinfecció en totes les àrees i serveis auxiliars que faciliten el desenvolupament d’activitats complementàries.

Manteniment d’ordinadors i Upcycling

Manteniment, reparació i posada a punt d’equips informàtics per oferir-los a persones en risc de vulnerabilitat.

Consergeria i control d‘accessos

Oferim personal per a desenvolupar serveis auxiliars de consergeria, tasques administratives, recepció i atenció al usuari.