L’engranatge futbolístic de Trinijove no cessa ni a l’estiu!

L’engranatge futbolístic de Trinijove no cessa ni a l’estiu!

Futbol més inclusiu i solidari que mai durant els mesos de juny i juliol

L’estiu és sempre una bona opció per sortir al carrer i fer esport, sobretot si és amb bons companys d’equip!. Vam començar l’estiu jugant un partit de germanor amb els treballadors del CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona), amb els que vam passar una estona d’allò més agradable i divertida al Pavelló d’Icària de Barcelona. Com disfrutem quan juguem entre amics!.

Amb amics vam seguir jugant el passat 2 de  juny, aquest cop al nostre barri, a la Trinitat Vella!. Mai havíem jugat un torneig multiesportiu que es situés en diverses instal·lacions simultànies ni que avarques tantes modalitats esportives, des del futbol sala i el bàsquet fins al fut-tennis, handbol i vòlei, a més de dinàmiques i jocs grups. Un macro torneig de nivell que va tenir també a uns companys d’equip de gran nivell. Els NCA (Ambaixadors per a la Comunitat de Nike), sense dubtar-ho ni un instant, ens van acompanyar el passat 2 de juny al barri de la Trinitat Vella per jugar el TORNEIG MULTIESPORTIU DE TRINIJOVE PER LA INCLUSIÓ.

Els prop de 200 jugadors i jugadores de l’Escola de Futbol Inclusiu de la Fundació Trinijove i de la UEC-PNO de la nostra entitat, incloent les noies del cadet femení de l’INS Josep Comas i Solà i les del Athletic La Palma BCN i els nois AE Win or Lose del barri de Poble Sec, van jugar per la inclusió. Aquest valor és el nostre major objectiu que difonem i inculquem dia a dia mitjançant el futbol, una eina perfecta per desenvolupar i potenciar valors, hàbits saludables i habilitats socials. Així concebim el futbol des de Trinijove, una filosofia promoguda també pels NCA, que van venir des de diferents botigues de Nike de Barcelona (Nike Factory Store (NFS) Viladecans, NFS Parc Vallès, NFS La Roca del Vallès, i NFS La Jonquera).  

El resultat final va superar, sens dubte, les expectatives, l’experiència va ser fascinant i sorprenent per a tots/es, igual que l’experiència que hem viscut amb ells a finals de juliol passant-nos-ho pipa amb activitats d’aigua!. La tarda del 29 de juliol ha estat d’allò més refrescant, dues hores de futbol, jocs d’aigua i riures, molts riures, a l’Escola Ramon i Cajal de Trinitat Vella. Els menudets, el Benjamí, l’Aleví Masculí i els Alevins Femenins de Trinijove s’ho han passat pipa!. No podem demanar més!.  

I de la Trinitat Vella anem al barri veí, a Nou Barris, per parlar-vos d’un torneig al que hem tornat a participar, enguany el 14 de juny. A les Pistes Esportives Antoni Gelabert vam disputar dos partits, un amb l’equip del Cadet Masculí de Trinijove i un altre amb el Preinfantil del projecte. Després de fer els deures, vam reposar forces amb una barreta de cereals, un suc i una fruita. Gràcies al Director Tècnic de les pistes, que per tercer any consecutiu ens convida, és possible participar-hi!.

Juguem a casa nostra i a fora, on ens convidin, i més si és per una bona causa, tal i com ho és el Torneig Solidari Futsal Cup I i II de Terrassa. El passat 15 de juny, des de les 9h fins a les 22h, vam jugar la fase de grups al Pavelló de Sant Lorenzo i Pista annexa, on també vam jugar el dia següent la final i l’entrega de premis, des de les 9h fins les 14h. Els equips femenins del Cadet i l’Aleví de la nostra fundació van compartir camp esportiu amb equips de clubs de futbol, associacions esportives i entitats culturals i veïnals de Terrassa, Rubí, Castellbisbal, Viladecavalls, Vacarisses, Matadepera, Ullastrell i Les Fonts, entre altres. A més de social i inclusiu, el futbol i el torneig celebrat a Terrassa va ser sobretot benèfic!. Tot el que es va fer, i les donacions d’“ 1 gol, 1 euro” recollides, tenien un únic objectiu: ajudar a l’Associació del Síndrome de San Filippo!.

I amb la voluntat de fer encara més inclusiu l’esport i el futbol de l’entitat, ens hem proposat fer una Lliga Amistosa i Inclusiva per crear, d’una banda, un espai esportiu i alhora lúdic on reforçar els nostres valors i hàbits saludables i vincular, d’altra banda, a hotels i empreses que col·laboren habitualment amb la Fundació Trinijove. Al mes de juliol ja hem iniciat els partits amistosos amb treballadors/es d’empreses i hotels i també ja estem ja quadrant dates per celebrar més endavant un gran torneig que pugui donar el tret de sortida a la Lliga Inclusiva Mixta de Trinijove entre setembre i octubre de 2019. Són 3 partits de germanor els que hem jugat al juliol a l’Escola Ramon y Cajal de Trinitat Vella:

El 10 de juliol amb treballadors d’Ilunion Hotels.

El 16 de juliol amb empleats de l’Hotel Occidental Atenea Mar.

El 18 de juliol amb treballadors/es de l’Hotel Melià Barcelona Sky.

Encara falta una mica per concretar la Lliga Inclusiva de Trinijove de 2019-20 ja que queden partits per jugar i calendaris que quadrar per totes les parts implicades, però tenim moltes ganes de gaudir aquesta nova i gran aventura amb col·laboradors amics, només així té sentit viure-la!.