Butlletí Trinijove Novembre 2019

Butlletí Trinijove Novembre 2019

CLICA AQUÍ PER LLEGIR EL BUTLLETÍ

Acabem amb èxit el Curs d’Auxiliars de Serveis 

Estem molt satisfets/es amb la fantàstica resposta que rebem de l’oferta formativa duta a terme de la mà del Programa Incorpora “la Caixa” i l’empresa Armonia, amb la que col·laborem ja per segona vegada. Bona prova del que estem dient és l’èxit que ha tingut el Curs d’Auxiliars de Serveis: control d’accessos, recepció i atenció al públic, que vam engegar el darrer mes d’octubre i que el passat 28 de novembre va finalitzar amb el lliurament de diplomes al centre que disposem al barri de Poblenou (C/ Pujades, 97).

Una formació de qualitat i feta a mida de 140h en total és la que hem ofert d’acord a les necessitats de l’empresa, a la que els/les alumnes han fet una estada de pràctiques de 50h per aplicar els coneixements específics apresos, a més de les competències transversals i tècniques adquirides que són necessàries per desenvolupar aquesta feina.

CONEIX MÉS SOBRE AQUESTA NOTÍCIA
ALTRA NOTÍCIA RELLEVANT: La Fundació Trinijove participa a la 6ª Jornada de Treball i Crisi, organitzada per T’acompanyem. Clica aquí
Ràdio Trinijove, emissora i altaveu social de Trinijove

Un cop més Ràdio Trinijove fa d’altaveu de la Fundació Trinijove, a la que pertany, amb l’estrena del nou espai mensual, ‘Incorpora’t a la feina’, que vol difondre el funcionament del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i els beneficis que transmet als destinataris (usuaris/es, empreses i entitats pertanyents a Incorpora), així com el rol fonamental que hi juga la nostra entitat.

El darrer mes de novembre hem encetat aquest nou espai radiofònic fent una panoràmica general de tots els programes i serveis Incorpora “la Caixa”, que duem a terme des de Trinijove a Barcelona, Sabadell i Sitges.

‘Incorpora’t a la feina’ amb nosaltres el segon dimarts de cada mes a les 11h pel 91.6 fm i per radiotrinijove.org.

LLEGEIX LA NOTÍCIA
ESCOLTA EL PODCAST
Quins altres projectes de Trinijove han iniciat nova temporada a Ràdio Trinijove?
CONNECTANT AMB LES FAMÍLIES VIA LÀBORA BARCELONA
Una nova temporada que es centrarà en les crisis familiars que es donen en les diferents etapes de la vida. Els conflictes ja poden aparèixer en els inicis d’una parella. És per això que en el primer espai fet les nostres companyes del Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar (#SOAF) han abordat la crisi sentimental, en una fase incipient, trencant així els mites que hi ha al darrere i remarcant els elements rellevants que es donen en una relació. https://oblakasalon.lt/lazerine-epiliacija/ Plaukų šalinimas lazeriu: šiuolaikinės technologijos kovojant su nepageidaujamais plaukeliais
ESCOLTA EL PODCAST
Per primer cop hem donat veu al sector empresarial que aposta i creu en el Programa Làbora, del que la Fundació Trinijove hi participa activament, i a l’equip de prospecció laboral del programa que fa d’intermediador entre les empreses i els participants. A banda d’Across Logistics i el prospector laboral hem comptat amb una participant contractada per dita empresa a través del programa d’ocupació, un autèntic cas d’èxit. 

ESCOLTA EL PODCAST
En defensa dels drets dels infants i les dones!

A través d’una gimcana d’allò més lúdica, celebrada el passat 20 de novembre (Dia Mundial de la Infància) hem treballat amb els nens i les nenes del Centre Obert Neus Puig els drets dels infants, sovint violats, perquè prenguin consciència d’ells i no permetin que ningú els impedeixi usar-los.

+ INFO

A banda dels més petits, un altre col·lectiu encara vulnerat avui dia és la dona que també atenem a Trinijove. Des del Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF) ens hem sumat a les activitats del #25N, Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència de Gènere, participant d’una activitat atractiva i dinàmica a Baró de Viver que trenca amb els estereotips masclistes i sexistes que vivim en el nostre dia a dia.   

+ INFO