La Fundació Trinijove s’incorpora a la feina a través de les ones

La Fundació Trinijove s’incorpora a la feina a través de les ones

Un cop més Ràdio Trinijove fa d’altaveu de la Fundació Trinijove, a la que pertany, amb l’estrena del nou espai mensual, ‘Incorpora’t a la feina’, que vol difondre el funcionament del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i els beneficis que transmet als destinataris (usuaris/es, empreses i entitats pertanyents a Incorpora), així com el rol fonamental que hi juga la nostra entitat.

Aquest mes de novembre hem encetat aquest nou espai radiofònic fent una panoràmica general de tots els programes i serveis Incorpora “la Caixa”, que duem a terme des de Trinijove a Barcelona, Sabadell i Sitges.

Hem començat a endinsar-nos en el món Incorpora de la mà dels 3 tècnics d’Incorpora de Trinijove: Narcís Miranda (orientador a Barcelona), Nacho Pintado (orientador i propector a Sabadell) i Jonathan Rodríguez (orientador i prospector a Sitges). A tres bandes hem parlat de les tasques d’orientació i intermediació laborals fetes a les tres poblacions, amb les que mantenim un vincle molt estret amb els/les usuaris/es, les entitats i les empreses i també amb els grups comarcals amb els que treballem (el Barcelonès, el Vallès Occidental i el Garraf).

Hem seguit amb empenta i ganes d’emprendre amb el Punt Autoocupació Incorpora, ubicat a Sabadell, del que ens n’ha parlat el nostre tècnic i company, Diego Negredo. Obrir un negoci no és fàcil i menys mantenir-lo obert!. Això és el que ha destacat en Diego, amb el que hem parlat de l’assessorament i acompanyament als usuaris com a factors claus del procés així com dels pasos a seguir per muntar el nostre propi negoci, sempre buscant la viabilitat econòmica i reduint el màxim possible els riscos.

I hem acabat el primer ‘Incorpora’t a la feina’ amb el Programa Reincorpora, que ofereix a persones privades de llibertat l’oportunitat de lluitar per un futur digne mitjançant un itinerari personalitzat d’integració sociolaboral. Hem conegut d’aprop aquest altre programa de Trinijove, ubicat a Barcelona i Sabadell, a través d’en Carles Montagut, tècnic a Sabadell, i de la Cristina Muñoz, tècnica a Barcelona.

Un nou i engrescador projecte creat que donarà veu a tots els agents implicats del Programa Incorpora de “la Caixa” per tal de posar-lo en valor com un gran camí per a la inserció sociolaboral.

‘Incorpora’t a la feina’ amb Trinijove el segon dimarts de cada mes a les 11h pel 91.6 fm i per radiotrinijove.org.