Butlletí Trinijove Maig 2019

Butlletí Trinijove Maig 2019

Trinijove celebra i participa d’esdeveniments al territori i a la ciutat

“Sortim de la pantalla” en el Dia de les Famílies

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de Trinijove va celebrar el Dia Internacional de les Famílies (#DIF2019), sota el lema “SORTIM DE LA PANTALLA”, amb dues activitats comunitàries: d’una banda, ho vam fer amb un especial radiofònic de debat i reflexió sobre el bon ús i l’abús de les TIC (ESCOLTA EL PODCAST clicant AQUÍ). D’altra banda, vam celebrar el #DIF2019 amb una activitat familiar i lúdica al barri de Baró de Viver en la que vam disfrutar de la nostra xarxa real (i no virtual), recreant-la amb diversos jocs tradicionals i una coreografia. 

Llegir Notícia

Per què més hem estat actualitat al mes de maig?

Les empreses d’inserció a la Diputació de Barcelona

Organitzat per Trinijove, el passat 2 de maig es va celebrar un Seminari entorn a les empreses d’inserció com a eina per a la inclusió laboral de col·lectius en situació d’exclusió social. Aquest seminari, adreçat a tècnics municipals de serveis socials i serveis de promoció econòmica, tenia per objectiu donar a conèixer què són les empreses d’inserció, el seu funcionament i les seves característiques. L’acte va ser dirigit pel vice-president de FEICAT, Sr. Ignasi Parody, i va comptar amb la col·laboració del coordinador de FEICAT que va incidir en la contractació pública reservada.

Llegeix la notícia
L’empresa Hilton celebra el seu centenari amb Trinijove

La darrera setmana del mes de maig la cadena d’Hotels Hilton ha celebrat el seu centenari mitjançant activitats molt diverses i vinculant-les als seus col·laboradors i amics, i Trinijove n’és un d’ells, un d’especial. Amb Hilton Diagonal Mar vam celebrar els 100 anys amb una jornada esportiva d’allò més amistosa i familiar entre un grup de treballadors/es de l’hotel i les jugadores de la nostra Escola de futbol inclusiu, el passat 27 de maig al camp de l’Escola Ramón y Cajal de la Trinitat Vella!. Plegades vam disfrutar molt, tot realçant el rol femení en el món futbolístic!.
Mira el
VÍDEO que Hilton Diagonal Mar ha fet sobre la jornada viscuda!.
Feliç aniversari Hilton!, ¡Feliz cumpleaños Hilton!, Happy Birthay Hilton

Llegeix la notícia
Trinijove participa a la campanya Let’s Clean Up Europe

Un total de 80 empreses pertanyents a Barcelona Forum District, entre elles Trinijove, van participar el passat 10 de maig a la campanya Let’s Clean Up Europe, emmarcada dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, al Parc de Collserola. Entre els/les treballadors/es i voluntaris/es de les empreses participants vam recollir fins a 750 kg de residus. Des de Trinijove seguirem conscienciant a la ciutadania sobre la gran quantitat de residus llençats de forma incontrolada, i promovent accions de recollida de deixalles a espais naturals

Llegeix la notícia

El bon temps ens anima a formar-nos!
Quins cursos hem iniciat al maig?

La formació és bàsica per la inserció laboral!. Així ho creiem des de la Fundació Trinijove que amb la col·laboració i el suport del Programa Incorpora de “la Caixa” hem engegat el darrer mes de maig tres formacions diverses al centre de l’entitat del barri de Poblenou (C/Pujades, 97).

Estem molt contents/es del nombre d’alumnes inscrits a cada un d’ells i de la bona acollida que estan tenint!. Encara no els coneixes? 

SERRALLERIA
  • Soldadura bàsica d’estructures metal·lúrgiques
  • Serralleria artística i de serveis i manipulació de metal
  • Pràctiques a empreses del Gremi de Serrallers amb possibilitat de contractació
MANTENIMENT I OPTIMITZACIÓ D’EQUIPS INFORMÀTICS
  • Formació de 370 hores
  • Accés a la plataforma online Cysco Systems – Diploma ITTEscentials
  • Certificat aorgat per Cysco Systems i la Universitat Abat Oliva CEU
NETEJA GENERAL I MANTENIMENT
  • Formació especialitzada en neteja
  • Pràctiques a centres de treball
  • Possibilitat d’incorporació en plantilla
  • Amb la col·laboració de Metropolis Groupe-Armonia
GESTIÓ DE RESIDUS
També hem iniciat el darrer mes una formació especialitzada sobre gestió de residus amb la col·laboració i el suport de Aguas Danone i Ecoembes. Aquest curs de qualitat (d’una durada de 100h), dut a terme al C/ Alt de San Pere, 73 (Montcada i Reixach), té un període de pràctiques, de 100h també, a empreses del sector amb possibilitat d’inserció. A la finalització del curs, els alumnes rebran un certificat emès per Ecoembes.