Les Empreses d’Inserció a la Diputació de Barcelona

Les Empreses d’Inserció a la Diputació de Barcelona

Organitzat per Trinijove, el passat 2 de maig es va celebrar un “Seminari entorn a les empreses d’inserció com a eina per a la inclusió laboral de col·lectius en situació d’exclusió social”. Aquest seminari, adreçat a tècnics municipals de serveis socials i serveis de promoció econòmica, tenia per objectiu donar a conèixer què són les empreses d’Inserció, el seu funcionament i característiques.

En una sala d’actes dins del recinte de “la Maternitat” plena amb més de 40 representants d’administracions públiques d’arreu de la província de Barcelona, es va aprofundir en la rendibilitat social i econòmica de les empreses d’inserció, les possibilitats de creixement territorial en aquells municipis on encara no hi són presents i les potencialitats i dificultats per implantar-les a través dels propis serveis i àrees municipals o bé a través de les entitats socials del territori.

L’acte va ser dirigit pel vice-president de FEICAT Sr. Ignasi Parody i va comptar amb la col·laboració del coordinador de FEICAT qui va incidir en la contractació pública reservada.