Hilton celebra el seu centenari amb Trinijove

Hilton celebra el seu centenari amb Trinijove

Tarda plena de futbol femení i de diversió per celebrar els 100 anys de la companyia hotelera Hilton

A la Fundació Trinijove ens agrada estar al costat dels nostres amics quan atravessen moments complicats però també quan estan d’enhorabona!. Els seus triomfs són els nostres. Així ho sentim especialment amb la cadena d’Hotels Hilton, que compleix ja 100 anys, 100 anys de treball en el sector turístic i social de Barcelona i 100 anys plens d’experiències memorables per seus hostes i la nostra ciutat!. Portem ja 15 anys col·laborant Hilton Diagonal Mar, a través de la gestió de residus, l’art social i comunitari, la formació, la inserció laboral i darrerament sobretot amb el futbol inclusiu de l’entitat. Aquest fantàstic hotel, cada cop més sensibilitzat amb les causes socials i solidàries, acull des de fa 3 anys consecutius “La Nit de l’Esport” de la fundació.

Aquesta setmana l’empresa hotelera internacional està celebrant el seu centenari mitjançant activitats molt diverses i vinculant-les als seus col·laboradors i amics, i Trinijove n’és un d’ells, un d’especial. Amb Hilton Diagonal Mar vam celebrar els 100 anys amb una jornada esportiva d’allò més amistosa i familiar entre un grup de treballadors/es de l’hotel i les jugadores de la nostra Escola de futbol inclusiu, el passat 27 de maig al camp de l’Escola Ramón y Cajal de la Trinitat Vella.

Com si fóssim amigues de tota la vida, vam establir dos torns, un per les més grans i un altre per les més petites: vam dividir les noies del Cadet i Juvenil Femení en 4 equips, en els que van participar, com no podia ser d’altra manera, treballadors/es del Hilton Diagonal Mar i entrenadores i monitores de la fundació. Els 2 partits jugats van ser d’uns 6 minuts cada partit, i van estar plens de futbol però sobretot de rialles i complicitat.

El “bon rotllo” i la dinàmica esportiva anterior va seguir en el torn de les petites. Vam dividir-nos en 4 equips i vam disputar dos partits amb la participació de treballadors/es del Hilton Diagonal Mar. No importava guanyar sinó jugar, córrer, atacar, defendre i xutar, però mai marcar!. Però sobretot el que realment era important de la tarda del 27 de maig era disfrutar i realçar el rol femení en el món futbolístic!. Forces nenes, joves i dones vam jugar a futbol al camp del Ramón y Cajal demostrant que podem jugar i molt bé a futbol, i deixar el llistó ben alt!. Ens van sorprendre gratament les habilitats esportives de les treballadores de l’hotel, que ho van donar tot i sense perdre el somriure!. Sou unes campiones!. Mil gràcies per venir fins a la Trinitat Vella a jugar amb nosaltres!.  

100 anys d’innovació, hospitalitat i compromís són els que celebra la companyia hotelera i la Fundació Trinijove ha estat partícep d’aquesta efemèride!.

Moltes felicitats Hilton i moltes gràcies per compartir amb nosaltres una fita tan especial com el vostre centenari!.

Feliç aniversari Hilton!

¡Feliz cumpleaños Hilton!

Happy Birthday Hilton