Una Lliga Inclusiva és la que estem preparant a Trinijove

Una Lliga Inclusiva és la que estem preparant a Trinijove

Amb embranzida i perseverança l’Escola de Futbol Inclusiu de Trinijove ha arribat al mes de juliol, jugant amb passió i sense abaixar la guàrdia en cap moment!. Enmig de la voràgine d’entrenaments i partits va sorgir una pregunta entre el responsable i l’staff tècnic del projecte: “Per què no organitzem una iniciativa social i esportiva que vinculi als col·laboradors més afins a la fundació?. Què us semblaria muntar una Lliga Inclusiva?”. Així és com neix la proposta, que va semblar a tothom una gran idea i més comptant amb el gran nombre de col·laboracions que tenim. El perquè de fer una Lliga Inclusiva i no un altre esdeveniment és clar. Aquest tipus de competició ens permet, d’una banda, crear un espai esportiu i alhora lúdic on reforçar els nostres valors i hàbits saludables i, d’altra banda, vincular a hotels i empreses que col·laboren habitualment amb nosaltres, crear sinèrgies.

Aquest projecte, que s’ha estat gestant en els darrers mesos, encara no és una realitat però ja estem preparant-nos i treballant de valent perquè així ho sigui, perquè el somni es faci realitat. Ja hem iniciat els partits amistosos amb treballadors/es d’empreses i hotels i també ja estem quadrant dates per celebrar més endavant un gran torneig per tal de poder donar el tret de sortida a la Lliga Inclusiva Mixta de Trinijove entre setembre i octubre de 2019.

Com es desenvoluparà la Lliga Inclusiva?                                 

Des del passat 8 de juliol ja estem jugant a l’Escola Ramon y Cajal de Trinitat Vella aquests partits de germanor, tal i com ens agrada anomenar-los, que estan sent molt enriquidors per tenir una primera presa de contacte amb els col·laboradors i poder coneixer-los una mica. Són 3 partits els que hem jugat fins al moment:

Un cop trencat el gel i establert un vincle amb ells/es serà moment de celebrar un torneig conjunt amb tots els col·laboradors que hem compartit joc esportiu prèviament. Aquesta vegada ja no jugarem individualment sinó tots plegats/des, i ho farem en un ambient distès i familiar. Aquest campionat, sens dubte, serà un bon moment per enfortir el contacte ambe ells i parlar de l’inici de la Lliga Inclusiva, previst pels mesos de setembre i octubre.

Aquest serà el tercer i últim pas a fer: disputar una Lliga amistosa inclusiva i mixta entre els hotels i les empreses que estan al nostre costat per tal de promoure entre els/les nens/es i els/les nois/es un futbol ple de valors, hàbits saludables i habilitats socials. Segons els equips inscrits, es podrà realitzar una lliga masculina, femenina i/o mixta, que és el que ens agradaria veritablement!. Establirem dues fases classificatòries, que encara estan per determinar.

Encara falta una mica per concretar la Lliga Inclusiva de Trinijove de 2019-20 ja que queden partits per jugar i calendaris que quadrar per totes les parts implicades, però tenim moltes ganes de disfrutar aquesta nova i gran aventura amb col·laboradors amics, només en equip té sentit viure-la!.