Butlletí Desembre 2018

Butlletí Desembre 2018

 

 

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

YouTube

Website

BUTLLETÍ TRINIJOVE

Desembre 2018

Desembre i Nadal formatius, artístics i solidaris per a Trinijove

El Gremi de Serrallers, el Programa Incorpora i Trinijove s’alien a favor de la inserció laboral

El Gremi de Serrallers de Catalunya, que es caracteritza pel seu tarannà social i integrador, i el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, del que la Fundació Trinijove n’és l’entitat coordinadora a la ciutat de Barcelona, signen un conveni de col·laboració, mitjançant el qual es comprometen a favor de la inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió social.

Aquest acord impulsarà l’ocupabilitat d’aquelles persones amb dificultats per accedir al mercat de treball. Molts satisfets d’aquesta nova aliança estan Marc Simón, Sotsdirector General de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jesús González, President del Gremi de Serrallers de Catalunya, i Ignasi Parody, President de Trinijove, entitat coordinadora del Grup Incorpora a Barcelona, que van ser les persones que van efectuar la signatura de col·laboració.

El Gremi de Serrallers, amb el que ja vam signar un conveni l’any 1991, va facilitar en el seu moment formació i contractes de feina, en el sector de la serralleria, a més de 500 joves, entre 16 i 18 anys, alguns dels quals, els més avantatjats, van poder entrar a treballar a empreses pertanyents al Gremi.

Llegir la notícia


Per què som també actualitat el mes de desembre?

 

Coneix el que hem fet el darrer mes

Taller de cuina impartit a inicis de desembre per Campanile Hotels als alumnes de la UEC-PNO de Trinijove: els nostres joves han après a fer un wok de pollastre amb verdures i fideus xinesos.
També han rebut a finals de mes una classe pràctica de maquillatge de les alumnes del
projecte d’Arts Escèniques de Trinijove.


Viatge a Brussel·les, de l’11 al 14 de desembre, amb motiu del projecte europeu Atoms & Co, en el que participem, que combat l’abandonament escolar precoç implicant-hi a les famílies.


Agraïment infinit pel gest solidari de l’Escola Mestre Gibert de Sant Andreu, que ha escollit el Centre Obert de Trinijove com el destinatari del fons recollits de la seva Festa de la Solidaritat. A l’església de Sant Pacià, i en un ambient nadalenc, ens van fer entregar del xec el passat 20 de desembre.
+ INFO

L’art que s’amaga entre bastidors

En seva la 18ª Mostra Artística, el Centre d’Art Social Comunitari (CASC) de la fundació ens ha endinsat a les arts escèniques a través de la fusió del teatre negre i en viu i pintures fluorescents de colors. Al voltant del teatre han girat la resta de tallers artístics i la mostra d’hivern de 2018 del Centre d’Art, que ha estat concebuda des d’un llenguatge universal: el cos i el moviment. Les arts escèniques han anat acompanyades de manualitats originals i artesanals: màscares per disfressar-nos, atrapa somnis que decoraven el jardí de la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella, collages que actuaven de photocall i barrets d’hivern fets amb llana.
Escoles, entitats i veïns/es del barri van poder veure el passat 13 de desembre tot l’art que s’amaga entre bastidors.
Llegir la notícia

Com hem viscut el Nadal a Trinijove?

La nostra fundació ha repartit màgia i il·lusió entre els menuts amb 2 campanyes de recollida de joguines:
Diagonal Mar, Barcelona Forum District i altres col·laboradors seran els Reis Mags dels infants del Centre Obert Neus Puig i els seus germans.
– L'”Arbre dels Somnis” de CaixaBank complirà els desitjos de 88 nens/es fins a 13 anys del projecte Mediació Futbol de Trinijove.


Mantenim vives les tradicions nadalenques!. Tant és així, que un any més els petits i els grans del Centre Obert “han fet cagar” el Tió, i les alumnes d’Arts Escèniques de Trinijove han estat maquillant a la Rua del Pare Noel de la Trinitat Vella.


La Cia. LEspectacleria, que enguany produeix la Fàbrica dels Reis d’Orient de Sant Andreu, ha contractat a 6 noies del projecte ‘Mediació Futbol de Trinijove per treballar-hi.

La màgia del Nadal segueix viva al gener de 2019

  • Entregarem el 4 de gener els regals de Reis a les famílies del Programa CaixaProinfància, que coordina Trinijove, al nostre centre de Trinitat Vella (C/ Pare Pérez de Pulgar, 17) i de Baró de Viver (C/ Tucumán, 21). Seran els propis pares qui deixaran els regals a l’arbre de casa seva perquè al matí del dia de Reis els seus fills els puguin obrir.
  • Ja estem fent el compte enrere perquè arribi el 5 de gener, dia en què farem el lliurament de regals als nens i a les nenes del Centre Obert Neus Puig i del projecte Mediació Futbol. Ho farem en un ambient familiar, nadalenc i íntim, de 18h a 20h, al centre de Pare Pérez de Pulgar, 17.

Quins desitjos pengem al nostre arbre nadalenc?BONES FESTES I FELIÇ ANY 2019!

Copyright © 2018 Fundació Privada Trinijove

Donarme de baixa Actualizar subscrició

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|**|REWARDS|*