Agraïment infinit pel gest solidari del Mestre Gibert

Agraïment infinit pel gest solidari del Mestre Gibert

Ha passat un dia i encara no ens ho creiem!. Tampoc tenim paraules per expressar el que ahir vam sentir al compartir la festa nadalenca dels alumnes de primer de primària de l’Escola Mestre Gibert de Sant Andreu de Palomar i al rebre el xec de la donació que ens va entregar el centre arran dels fons recollits de la seva festa benèfica anual. Anualment, l’AFA de primer curs del Mestre Gibert organitza la Festa de la Solidaritat per tal que tota la seva  comunitat educativa gaudeixi d’una celebració lúdica i familiar i es fomenti també l’esperit solidari amb els col·lectius més vulnerables del nostre districte. Enguany, el centre educatiu andreuenc va escollir el Centre Obert Neus Puig de la Fundació Privada Trinijove com el destinatari dels beneficis obtinguts de la seva festa solidària oberta al barri, establint així lligams amb veïns, equipaments i entitats del Districte de Sant Andreu

El passat 24 de novembre, tothom que es va acostar a l’Escola Mestre Gibert va gaudir d’activitats solidàries de tota mena i per a totes les edats. Des d’una demostració de papiroflèxia, classe de swing i karaoke fins a jocs diversos organitzats pel Centre Obert de Trinijove, que també va aprofitar per impartir una xerrada als assistents. Des de les 11h fins a les 20h va haver-hi un bon grapat de tallers i activitats familiars, una gran rifa i regals per a tothom, una botiga benèfica de joguines, actuacions musicals, animació, servei de bar i, fins i tot, un racó gastronòmic i moltes sorpreses!. Aquesta divertida i solidària jornada va servir especialment al Mestre Gibert per ensenyar i compartir amb els seus infants valors, amb els que ens sentim molt identificats a Trinijove!.

                                          

Un ambient nadalenc i de germanor es respirava el 19 de desembre a l’església de Sant Pacià de Sant Andreu, on vam compartir una vetllada plena de nadales i emoció, sobretot quan ens van lliurar el xec amb la quantitat econòmica recollida de la Festa de la Solidaritat. Yolanda Burgueño, Directora Tècnica de la Fundació Trinijove, i Marc Fernández, Coordinador del Centre Obert, van mostrar-se tan emocionats davant d’aquest especial gest, que quasi no els sortien les paraules!. Tant debò que aquesta bonica amistat que hem iniciat duri per sempre i puguem seguir fent més coses plegats!. Aquesta donació feta diu molt de la direcció, el professorat i l’alumnat de l’Escola Mestre Gibert!.

Gràcies de tot cor, mai oblidarem aquest gest!