Un casal de Setmana Santa ple d’activitats al Centre Obert

Un casal de Setmana Santa ple d’activitats al Centre Obert

Com és habitual, al llarg de la Setmana Santa s’ha realitzat el Casal d’infants al Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove. Quatre dies plens d’activitats alternatives a les que es realitzen durant el curs que han fet gaudir tots els participants.

El Casal de Setmana Santa del Centre Obert ha tingut lloc enguany del dilluns 3 d’abril fins dijous 6. Les activitats que s’han dut a terme han estat divertides i, alhora, educatives i relacionades amb els jocs tradicionals i el significat d’aquesta setmana de vacances escolars.

Cada grup ha creat i construït una mona de pasqua pròpia d’aquestes dates. Per conèixer millor aquesta tradició, els infants han treballat a la cuina, que és sempre una part dels objectius que es treballen durant tot l’any al Centre.

A més, han fet una sortida al parc de Can Zam per gaudir de la natura. La cirereta del pastís ha estat la visita al Tour&Museu del FC Barcelona acompanyats d’algunes mares i germanes grans.

Des de la Fundació Trinijove, celebrem que els nens i nenes hagin gaudit d’uns grans dies de vacances i agraïm la col·laboració d’Apropa Cultura i de la Fundació del FC Barcelona per fer-ho possible.