Trinijove participa a la 4a Fira #ESS de Sant Andreu

Trinijove participa a la 4a Fira #ESS de Sant Andreu

La Fundació Trinijove ha estat present aquesta passada setmana a la Fira d’Economia Social i Solidària (#FESS) del Districte de Sant Andreu.

Els actes d’aquesta 4a edició de la Fira d’Economia Social i Solidària, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu, van començar dimecres i dijous amb xerrades i debats a l’espai de Can Xes al recinte de la Fabra i Coats. Trinijove va participar dijous, a travès de Ràdio Trinijove, a la taula rodona sobre cultura i ràdio comunitària, juntament amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, Districte 9 ràdio, el Centre Cívic de la Trinitat Vella, la Nau Bostik, Maletas Viejas i el Bon Viver de les Arts.

Un any més Trinijove també va participar a l’acte central de la Fira, la mostra d’entitats de diumenge a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya de La Sagrera. A la nostra carpa vàrem informar sobre l’activitat de la Fundació i en especial dels diferents programes i projectes que estan en marxa en favor de la inserció social, com el Centre d’Art Social i Comunitari (CASC).

A més, Ràdio Trinijove va exercir d’altaveu de l’esdeveniment. Vam oferir a totes les entitats presents a la mostra la oportunitat de donar conèixer els seus projectes travès de la ràdio i vam parlar amb la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu, organitzadors de la Fira, en un programa especial.

Des d’aquí, felicitem a la organització per la seva tasca i donem les gràcies a totes les entitats participants. Per molts anys més d’economia social i solidària a Sant Andreu!