Trinijove i BCN Forum District tornen a compartir el Nadal

Trinijove i BCN Forum District tornen a compartir el Nadal

En un any diferent a tots els altres marcat per la pandèmia, no hem deixat de compartir el Nadal amb els que més ho necessiten. La campanya de recollida de joguines UNA CARTA, UNA IL·LUSIÓ de Barcelona Forum District i la Fundació Trinijove ha seguit en marxa i ha permès regalar un somriure als infants del Centre Obert Neus Puig tot i les circumstàncies que estem vivint.

Enguany han estat una cinquantena de nens i nenes els que han rebut els regals. El repte d’aquest any era majúscul, tenint en compte la situació sanitària i econòmica, però érem conscients de les necessitats dels nostres menuts en una època tant complicada i hem fet un esforç extra per què tots ells poguessin gaudir dels Reis d’Orient amb tota la màgia i emoció que mereixen.

Hem fet front a totes les dificultats afegides provocades per la pandèmia i ens hem adaptat seguint tots els protocols i recomanacions de les autoritats sanitàries. Amb el rentat de mans, la mascareta i la distància de seguretat presents en tot moment, la tarda del 5 de gener va ser el punt culminant del Nadal a Trinijove amb l’entrega de regals.

Barcelona Forum District era conscient també de la importància especial de la campanya d’aquest any. Els seus integrants no han dubtat ni un instant en seguir compartint el Nadal amb nosaltres i amb els/les nostres nens/es malgrat les dificultats que estan patint en els seus respectius sectors i han satisfet les peticions dels més petits. En total, van entregar fins a 110 regals.

Els infants del Centre Obert havien escrit i entregat les seves cartes als Reis d’Orient fa moltes setmanes. Havien demanat moltes coses, sobretot joguines, roba i sabates però també havien pensat en el que necessitaven com a col·lectiu. Tots van rebre els regals que havien somiat, però també altres jocs i materials col·lectius útils per a fomentar la cohesió i gaudir d’una diversió compartida al Centre Obert.

Aquesta alegria dels infants ha estat possible gràcies a la solidaritat i el compromís del gran entramat d’hotels, empreses i entitats pertanyents a Barcelona Forum District i d’altres col·laboradors implicats que ens han permès mantenir viva màgia i l’emoció d’aquestes dates. A més, aquest any no només s’han entregat regals a les famílies del Centre Obert Neus Puig. Al Centre Sant Martí de la Verneda i La Pau també han rebut 130 regals per a entregar als infants.

Els col·laboradors que han participat a la campanya d’aquest any, juntament amb altres persones que han col·laborat a títol individual, han estat els següents (pots descarregar la carta d’agraïment aquí):

El nostre agraïment cap a tots ells i cap a tots els altres col·laboradors anònims particulars és infinit. També per totes les persones, especialment els treballadors i voluntaris de Trinijove, que han fet possible aquesta campanya. A tots, MOLTES GRÀCIES!