Sant Jordi comunitari amb ulleres liles

Sant Jordi comunitari amb ulleres liles

El Centre d’Art Social i Comunitari de la Fundació Privada Trinijove, conjuntament amb els infants del Centre Obert Neus Puig, els grups del reforç de Caixa Pro Infància i les companyes de la Biblioteca Trinitat Vella-Jose Barbero van organitzar una activitat comunitària amb tallers de pintura i xapes, conta contes, club de lectura i berenar el passat dilluns 24 d’abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi.

Unes 80 persones entre infants, joves i professionals van gaudir d’aquesta tarda comunitària de Sant Jordi amb ulleres liles en la que es va transmetre la importància i el valor de la diversitat. Diversitat de cossos, de llengües, d’orígens, d’edats, de pensaments i de molts altres tipus presents en l’entorn del Centre. D’aquesta manera, es va treballar en perspectiva de gènere i es van fer lectures en diversos idiomes: àrab, castellà, català, francès, anglès i urdú.

Des de Trinijove, volem agraïr la col·laboració de les companyes de la Biblioteca que van preparar el seu raconet ple de llibres i a totes les persones que han participat i gaudit d’aquest acte. Tanmateix, també donem les gràcies a la Parròquia Santíssima Trinitat que va fer una donació de llibres nous que es van regalar a tots els nostres infants.