Regals plens de solidaritat i compromís

Regals plens de solidaritat i compromís

Barcelona Forum District i la Fundació Trinijove comparteixen plegats el Nadal, fent feliços a més de 200 nens/es

Encara avui ens vénen al cap imatges i records imborrables del passat 5 de gener, quan vam entregar els regals de Reis als més de 200 infants de la Fundació Trinijove gràcies a la campanya ‘Compartir el Nadal’, impulsada per Barcelona Forum District i la nostra entitat. 

Recordem com si fos avui la il·lusió i l’emoció que sentien els/les nens/es del Centre Obert Neus Puig i l’Escola de Futbol Inclusiu de Trinijove, que van arribar fins i tot abans d’hora per compartir amb els seus companys aquestes festes nadalenques, a més de rebre els seus regals anhelats!. No es volien perdre l’arribada majestuosa del Rei Baltasar, que va entrar al centre de Pare Pérez de Pulgar, núm. 17, de la Trinitat Vella, saludant a tota la canalla i sense perdre en cap moment el somriure.

Els primers en trencar el paper de regal van ser els/les nens/es de l’Escola de Futbol Inclusiu, que a la carta escrita a Ses Majestats havien demanat material esportiu necessari pels entrenaments i partits jugats. Els nostres menuts futbolistes es deurien haver portat molt bé, ja que que els Reis van portar-los samarretes esportives, cons, pilotes de futbol, reixes de porteries, i moltes més coses!.

Les mateixes cares emotives i il·lusionants vam seguir veient en les dels infants del Centre Obert, que especialment enguany havien demanat material didàctic i esportiu, libres de tota mena i jocs educatius i grupals. I així va ser, els seus desitjos es van fer realitat.

Sens dubte, l’espera i els nervis de l’inici van merèixer la pena, no només pels regals entregats sinó sobretot per la germanor i el caliu que es respirava durant la tarda del 5 de gener a un dels nostres centres de Trinitat.

Si els nostres petits saben el que significa compartir i viure màgicament el Nadal és gràcies al gran reguitzell d’hotels, entitats i empreses pertanyents a Barcelona Forum District i a d’altres col·laboradors implicats, que van donar-nos el millor regal que podíem rebre: solidaritat i compromís.

Mireu el cartell de col·laboradors!

GRÀCIES PER TOT, GRÀCIES PER TANT!

Intellectus vaikų vasaros dienos stovyklos Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, anglų kalbos kursai https://intellectus.lt/