Primeres jornades esportives de Trinijove

Primeres jornades esportives de Trinijove

La passada setmana es va celebrar la primera edició de les jornades esportives de Trinijove, organitzades des del Centre d’Art Social i Comunitari amb el suport dels grups de reforç del programa Caixa Proinfància.

Amb la participació de 40 infants, joves i adolescents es va fer una gran gimcana amb sis activitats físiques diferents ubicades entre l’espai exterior de la Casa de l’Aigua i l’interior del Centre Obert Neus Puig. Va ser un èxit gràcies als i a les professionals dels dos programes i suport incondicional dels i les participants més grans del CASC. Des d’aquí agraïm la col·laboració de tothom per fer possible aquesta gran jornada esportiva.

No ha estat l’única activitat destacada aquest mes del Centre d’Art Social i Comunitari de Trinijove, que també ha participat a la jornada europea Clean Up Day gràcies a la invitació de Barcelona Forum District i ha col·laborat amb la recollida de residus al Parc Fluvial del Besós. A més, fa uns dies també van poder gaudir de l’esplendor floral amb una visita al Laberint d’Horta.