Més de 90 nens participen en un campionat de futbol inclusiu gràcies a Trinijove

Més de 90 nens participen en un campionat de futbol inclusiu gràcies a Trinijove

? Consulta la noticia en castellano clicando aquí

L’Escola de futbol inclusiu de la fundació ajuda a transmetre valors a través de l’esport

L’Escola de futbol inclusiu del projecte Mediació Futbol de Trinijove aposta per l’esport com una eina transformadora, capaç d’activar físicament a nens/es i explotar el seu potencial, sovint amagat.


És per això que la Fundació proposa als petits experiències esportives i positives, mantenint-los així actius en l’actualitat i també en el futur i pel que el passat 17 de desembre va organitzar al Poliesportiu de la Trinitat Vella un campionat, en format mini lliga, amb prop de 90 nens/es i nois/es

Es va dividir el camp en dos meitats i es van formar 16 equips: a cada part de la pista, 4 equips de petits i grans, formats per 5 o 6 membres cada un, es van enfrontar entre ells, i l’equip guanyador de cada mini torneig va disputar un partit final per proclamar-se vencedor. 

Tot i que hi havia ganes per marcar molts gols i guanyar, el més important era jugar activament i junts, sent fidels als valors i hàbits saludables que representen el futbol de Trinijove: joc net, treball en equip, força, perseverància, companyerisme, respecte i igualtat. Aquests eren els valors que ens unien a tots/es quan fèiem moure la pilora al poliesportiu de la Trinitat.  

A través del futbol la Fundació fomenta l’esport actiu i saludable i la inclusió social dels/les jugadors/es de l’Escola de futbol inclusiu del projecte Mediació Futbol de Trinijove, posant especial èmfasis als valors, a l’apoderament i a les habilitats socials que poden aprendre i/o reforçar a una edat tan decisiva com és la compresa entre els 7 i 12 anys.

El campionat va comptar amb la col·laboració com a voluntaris d’empleats de diverses botigues de Nike Factory Store (NFS) Viladecans, NFS Parc Vallès, NFS La Roca del Vallès, i NFS La Jonquera gràcies al programa Nike Community Ambassadors (NCA), l’objectiu del qual és generar un impacte positiu a les comunitats. Aquest programa dóna als empleats de les botigues Nike de tot el món l’oportunitat de compartir la seva passió per l’espprt a les generacions futures. Col·laborant amb escoles locals i les comunitats, els NCA (Nike Community Ambassadors / Embaixadors per a la Comunitat de Nike) no només estan ajudant a que els nens juguin i es moguin avui sinó que també els inspira a mantenir-se actius durant tota la seva vida. 

El desig de l’Escola de futbol inclusiu del projecte Mediació Futbol de Trinijove, en un futur, és ampliar amb el programa NCA (Nike Community Ambassadors / Embaixadors per a la Comunitat de Nike) la seva activitat a altres pràctiques enriquidores, a més del futbol.

CONEIX MÉS I MILLOR EL PROGRAMA NCA clicant al VÍDEO