L’escola FEDAC entrega 500 pots de melmelada

L’escola FEDAC entrega 500 pots de melmelada

L’escola FEDAC de Sant Andreu va fer una donació el passat 14 d’abril de 500 pots de melmelada a la Fundació Privada Trinijove, que serviran per fer activitats de cuina amb els menors i es repartiran entre les famílies beneficiàries de diferents projectes socials.

La donació forma part d’un projecte integral que va nèixer per lluitar contra el malbaratament alimentari i que cada any entrega pots de melmelada a entitats socials del Districte per lluitar també en contra la pobresa alimentària. En aquesta edició, els alumnes han escollit de manera participativa el destí de la melmelada confeccionada amb les taronges espigolades als carrers del nucli antic del barri de Sant Andreu.

En l’acte d’entrega, els infants van explicar la feina feta a l’escola juntament amb els Espigoladors i com van decidir a qui entregaven els pots de melmelada. A més de Trinijove, també en van repartir al Rebost solidari d’aliments de Sant Andreu-DISA i el menjador social de Navas.

Des de la Fundació Trinijove, agraïm l’esforç de totes les persones implicades per fer possible aquest fantàstic projecte.