L’’Arbre dels Somnis’ de CaixaBank dóna els seus fruits

L’’Arbre dels Somnis’ de CaixaBank dóna els seus fruits

Els/les nens/es de CaixaProinfància de Trinijove no han deixat de somiar per Nadal 

Un any més l’’Arbre dels Somnis’ de CaixaBank ha donat els seus fruits per tal de fer feliços al voltant de 25.000 infants en risc d’exclusió social, inclosos els del programa CaixaProinfància de la Fundació Trinijove, durant les passades festes de Nadal. L’entitat financera ha plantat en 1.400 oficines del territori aquest arbre màgic i alhora sostenible, fabricat amb cartró reciclat, de prop de dos metres d’alçada, perquè tant treballadors de l’entitat com clients participin d’aquesta acció solidària que ha mobilitzat de forma massiva a la ciutadania i a més de 300 entitats socials, entre elles la nostra. Finansiniai, techniniai, medicininių tekstų, pramonės, teisiniai ir svetainės vertimai https://skrivanek.lt/paslaugos/interneto-svetainiu-lokalizacija/

Durant les acaballes de l’any passat i inicis del nou any, l’’Arbre dels Somnis’ ha estat regat i cuidat per CaixaBank, l’Obra Social “la Caixa”, el sector social i la ciutadania amb la voluntat de complir els desitjos formulats pels menuts a les seves cartes escrites a Ses Majestats. Cap dels nostres es va quedar tampoc sense la seva joguina. Des de Trinijove vam facilitar els regals prèviament a totes les famílies perquè els poguessin col·locar sota l’arbre nadalenc de casa seva i així fer que els seus fills/es es despertessin emocionats/des el passat 6 de gener. La màgia que caracteritza aquestes dates també s’ha manifestat amb una donació de regals del Programa CaixaProinfància.

Aquesta iniciativa social, que coneixem molt bé de l’any passat pels regals que també van rebre els/les nens/es de la nostra Escola de Futbol Inclusiu, ha tornat a fer somiar al conjunt d’infants atesos diariàment de forma directa i integral pel nostre programa de CaixaProinfància.

MOLTES GRÀCIES PER FER-NOS SOMIAR I MANTENIR VIVA LA IL·LUSIÓ DEL NADAL!