L’”Arbre dels Somnis” de CaixaBank compleix els desitjos dels petits de Mediació Futbol de Trinijove

L’”Arbre dels Somnis” de CaixaBank compleix els desitjos dels petits de Mediació Futbol de Trinijove

No coneixes l’”Arbre dels Somnis”? Gràcies a aquesta iniciativa engegada per CaixaBank més de 21.000 nens en situació o risc d’exclusió social, entre ells els del projecte ‘Mediació Futbol’ de la Fundació Privada Trinijove, han rebut un regal aquestes festes de Nadal. A través d’aquest arbre nadalenc i màgic s’ha volgut mobilitzar de forma massiva als ciutadans per a que juntament amb més de 300 entitats estatals, entre elles Trinijove, facin realitat les petites grans il·lusions dels més menuts en aquestes dates. Darrere dels 21.000 infants han actuat les 300 entitats socials estatals pertanyents al Programa Caixa Proinfància de l’Obra Social “la Caixa”, entre les que es troba la Fundació Trinijove, que atenen de forma diària i directa a famílies en situació de vulnerabilitat.

Pels nostres petits han participat a la iniciativa 4 oficines de CaixaBank que van penjar a l’”Arbre dels Somnis” els desitjos formulats per més d’una setantena de nens/es i nois/es de ‘Mediació Futbol’ de Trinijove, els quals van fer arribar a la nostra entitat la seva carta als Reis. Des del 10 de desembre fins a finals de mes es van col·locar obsequis a sota dels mateixos ”Arbres dels Somnis”, que es van instal·lar a més de 1.000 oficines de CaixaBank d’arreu de l’estat

    

No saps com era aquest arbre? Estava fabricat amb cartró reciclat, feia prop de dos metres d’alçada i tenia 20 boles. A cadascuna estava escrit el nom i l’edat d’un/a nen/a. Tots els infants, inclosos els del projecte de futbol inclusiu de Trinijove, van escriure la seva carta als Reis en la que demanaven una joguina que, en el nostre cas, van rebre molt il·lusionats el passat 5 de gener a la tarda de la mà del Rei Gaspar. Així és. El mateix dia de l’arribada de Ses Majestats, al centre de Trinitat Vella ubicat al C/ Pare Pérez de Púlgar 17, els/es jugadors/es de Mediació Futbol van veure en persona al Rei Gaspar acompanyat del seu patge real, que venien carregats de regals per lliurar als protagonistes. Un total de 90 petits i grans fins a 13 anys del projecte esportiu va tenir el seu regal de Reis, 75 d’ells provenien de la campanya encapçalada per CaixaBank i la resta de donacions solidàries fetes a l’entitat.

  

 

Moments com el que vam viure el 5 de gener reafirmem que el projecte de futbol sala de la Fundació Trinijove va molt més enllà de la pràctica purament futbolística

Sent fidels a l’”Arbre dels Somnis” de “la Caixa”, vam penjar també en el nostre propi arbre desitjos molt especials, a més de jugar a un bingo d’allò més lúdic i berenar en família xocolata desfeta amb melindros.  Sens dubte, aquest ”Arbre dels Somnis” ha estat màgic i donador de desitjos, repartint il·lusió i igualtat d’oportunitats als més vulnerables.

Tot el desplegament fruit de la iniciativa solidària i inclusiva de CaixaBank a Barcelona i a la resta del país ha tingut un únic objectiu: que cap nen/a que va escriure la seva carta, tampoc cap dels nostres, es quedés sense regal de Reis aquest any!. I podem dir que ho hem aconseguit!.

Moltes gràcies CaixaBank per complir els anhels dels nostres menuts i joves!. Seguir somiant amb vosaltres en el futur és el que desitgem!