La XXVIII Mostra Artística es presenta a La Casa de l’Aigua

La XXVIII Mostra Artística es presenta a La Casa de l’Aigua

El Centre d’Art Social i Comunitari de la Fundació Trinijove va presentar el passat divendres, 1 de desembre, l’exposició que dóna a conèixer les activitats, projectes i obres d’art realitzades al llarg del curs 2023 a La Casa de l’Aigua.

El Centre d’Art Social i Comunitari és un projecte d’acollida i aprenentatge de competències bàsiques i transversals plantejat com un prelaboral i emmarcat en les arts. A través de les arts, els tallers ocupacionals i la creativitat s’ofereix un acompanyament formatiu a persones en risc o situació d’exclusió social, exercint de pont cap al mercat laboral i l’ocupabilitat.

Anualment presenta dues Mostres Artístiques i la darrera d’aquest any, la XXVIII, era el fruit de tot el treball realitzat des que va iniciar el curs. S’exposaven obres de diferents formats, acompanyades de col·laboracions externes, una desfilada de roba de segona oportunitat, projecció de vídeos i entrevistes, DJ i molt més. Una jornada festiva oberta a tot el barri en un fantàstic escenari com la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella. Ràdio Trinijove també hi va ser present, exercint com és habitual d’altaveu de l’esdeveniment.