La Trinicanya torna a omplir la Plaça de la Trinitat

La Trinicanya torna a omplir la Plaça de la Trinitat

Al llarg de les dues darreres setmanes a la Trinitat Vella s’ha celebrat una nova edició de la Festa Major, ja sense cap restricció, amb una quarantena d’activitats programades. Trinijove hi ha participat, com una de les entitats organitzadores d’una de la principal activitat infantil, la Trinicanya, i com a altaveu de tota la festa en conjunt a travès de Ràdio Trinijove.

Després de dos anys de pandèmia, la Trinicanya recuperava el seu format tradicional a la Plaça de la Trinitat i tornava a ser un èxit. La gimcana infantil organitzada per la Taula d’Infància i Família de la Trinitat Vella va reunir un centenar d’infants a la Plaça, que van completar les set proves que havien preparat les diferents entitats i equipaments participants. Una gran festa que va ser possible gràcies a la col·laboració conjunta del Centre Cívic, la Biblioteca, Save the children, el CAP Trinitat Vella i l’Aula Ambiental de Sant Andreu, a més del Centre Obert Neus Puig, el SOAF i la ràdio de la Fundació Trinijove.

Des d’aquí agraïm i felicitem totes les les entitats, associacions, equipaments i persones a títol individual que han fet possible les activitats i esdeveniments de la Festa Major de la Trinitat Vella 2022.