La Fundació Trinijove col·labora amb la campanya d’ARPAL en favor del reciclatge

La Fundació Trinijove col·labora amb la campanya d’ARPAL en favor del reciclatge

L’associació ARPAL ha llançat una campanya, amb la col·laboració de la Fundació Privada Trinijove, amb l’objectiu de conscienciar sobre el reciclatge i més concretament del reciclatge d’envasos d’alumini.

ARPAL és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a promoure el reciclatge d’envasos d’alumini des de fa dècades. Fa uns dies, amb el suport de diferents associacions i organitzacions del món de l’empresa i del reciclatge, ha posat en marxa una innovadora campanya amb el llançament de nou càpsules en format vídeo a les xarxes socials. Des del 14 de juny es publiquen diàriament els vídeos, cada dia enfocats al reciclatge d’un producte diferent (safates, ampolles, llaunes…).

Des de fa temps, ARPAL col·labora estretament amb la Fundació Trinijove, així com amb diferents administracions, empreses i associacions, per contribuir a la conscienciació sobre el reciclatge. La directora de comunicació i premsa d’ARPAL, Olga Roger, va explicar en una entrevista a Ràdio Trinijove com ha sorgit la idea i què pretén aconseguir aquesta campanya.