La Fundació Trinijove, a la 5a Fira d’economia social i solidària

La Fundació Trinijove, a la 5a Fira d’economia social i solidària

El passat dissabte 6 de maig es va celebrar la 5a Fira d’economia social i solidària de Sant Andreu, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) del Districte de Sant Andreu en el marc de la Festa Major del Bon Pastor.

Com és habitual, la Fundació Privada Trinijove va ser present en aquesta nova edició de la fira, que aquest any compartia espai amb la mostra d’entitats de la Festa Major del barri del Bon Pastor. A l’stand de Trinijove es va oferir una mostra de produccions artístiques realitzades pels i les usuàries del Centre d’Art Social i Comunitari. També es va donar àmplia informació als interessats en els diferents projectes socials de la casa, com l’Empresa d’inserció, les formacions o els serveis que s’ofereixen al llarg de tot l’any.

Ràdio Trinijove també hi va ser present i va emetre un programa especial amb la participació de gran part de les entitats presents a la fira. També vam poder escoltar la valoració per part de l’organització, la Xarxa d’Economia Solidària (XES), així com una vintena de persones que van explicar de quina manera contribueixen a una economia més justa, més solidària i més humana. Aquí podeu recuperar el podcast del programa: