Els jocs olímpics de la solidaritat

Els jocs olímpics de la solidaritat

El passat cap de setmana van finalitzar els BCN Hotel Games 2022, un gran esdeveniment poliesportiu solidari en el que hi han participat més de quaranta hotels de la ciutat. La recaptació d’aquesta edició anirà en benefici de la nostra acció sociolaboral.

Els BCN Hotel Games 2022 han estat un gran esdeveniment poliesportiu solidari celebrat en múltiples seus al llarg del darrer mes i mig. Hi han participat més d’un miler de treballadors i col·laboradors de diversos hotels de la ciutat de Barcelona, que han competit en onze disciplines esportives diferents com bowling, karting, pàdel o zumba.

Concebuts com una competició amateur, aquests jocs representen una plataforma de trobada de gent del sector, utilitzant l’esport com a eina de comunicació i cohesió.

D’aquesta manera, fomenten l’esport com una eina de desenvolupament de les relacions interpersonals i com una de les pràctiques de vida saludable. A més, en la majoria d’activitats, tots dos gèneres concorren en la mateixa categoria, fomentant els equips mixtes i potenciant les diferents capacitats de cada persona.

Cada any es destina la recaptació aconseguida a una entitat o fundació i aquest any la Fundació Trinijove tenia l’honor de ser la beneficiària. Els diners serviran per seguir impulsant la nostra acció social i la inserció laboral dels col·lectius vulnerables. Des de Trinijove, agraïm profundament la iniciativa dels hotels i patrocinadors i la feina de totes les persones implicades.