El Síndic de Greuges de Barcelona visita la Fundació Trinijove

El Síndic de Greuges de Barcelona visita la Fundació Trinijove

El passat dimecres, 29 de març, el Síndic de Greuges de Barcelona va visitar les oficines centrals de la Fundació Privada Trinijove, al carrer Turó de la Trinitat, i es va interessar pels projectes socials de l’entitat.

La delegació del Síndic de Greuges de la ciutat, encapçalada per David Bondia, va dedicar la jornada a visitar el barri de la Trinitat Vella. Després de passar primer pel Parc de la Trinitat, va estar a les oficines centrals de la Fundació Privada Trinijove, a Turó de la Trinitat. Aquí va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els diferents projectes socials, formatius, d’infància i d’intermediació laboral de l’entitat i les persones que estan darrere d’ells.

Més tard, també va poder veure les renovades instal·lacions, així com l’estudi de Ràdio Trinijove ubicat al segon pis. Després de la visita a Trinijove, el Síndic va seguir recorrent el barri amb més veïns i entitats per a apropar-se a la realitat del veïnat, les entitats i associacions i escoltar i atendre diferents reclamacions.

Des de la Fundació Trinijove agraïm la visita i els convidem a tornar-hi quan vulguin.