El Centre Obert celebra el 10é aniversari

El Centre Obert celebra el 10é aniversari

Dijous passat, 3 de novembre, la Fundació Privada Trinijove va celebrar el 10é aniversari del Centre Obert Neus Puig amb una gran festa amb tallers i activitats de tot tipus a la Casa de les Aigües de la Trinitat Vella.

Des del 2012, el Centre ubicat al carrer Pare Pérez del Pulgar dona suport, estimula i potencia el desenvolupament personal, social i cognitiu dels infants a través de diferents programes i activitats. Es treballa individualment, en grup, en família i amb la comunitat per què infants d’entre 5 i 12 anys del barri de la Trinitat Vella puguin gaudir d’un servei essencial en el seu procés de creixement.

La celebració de l’aniversari va ser a la Casa de les Aigües de la Trinitat Vella, que va acollir una tarda plena d’alegria i diversió amb la participació de més d’un centenar d’infants. Tots ells van completar quatre tallers diferents: serigrafia, xapes, maquillatge i ràdio. Un cop acabats els tallers va arribar el moment de bufar les espelmes i posteriorment es va repartir el pastís d’aniversari.

El programa de ràdio, en el qual els propis nens i nenes ens expliquen què fan i què és el que més els agrada del Centre Obert, es va emetre a Ràdio Trinijove aquest dijous i està disponible a Ivoox:

Des de la Fundació, volem donar les gràcies a tots els assistents i en especial als col·laboradors, entitats, empreses i institucions que han fet possible que fan possible aquest projecte des de fa deu anys.