El CASC es mou entre el cinema i l’art expositiu

El CASC es mou entre el cinema i l’art expositiu

Amb el temps primaveral la creativitat i l’enginy del Centre d’Art Social Comunitari (CASC) de la Fundació Trinijove s’accentua!. Aquest mes d’abril hem participat d’activitats creatives d’allò més enriquidores que s’han centrat en l’àmbit cinematogràfic i el rol de la dona en ell i també en l’art expositiu i poètic.

A principis d’abril vam tenir el luxe de rebre a Yolanda Cruz, Directora del VIII Festival Internacional de Curtmetratges, anomenat ‘Visualízame: Audiovisual & Mujer’, un esdeveniment ja consolidat que sobretot vol promoure la igualtat a través de l’art. Yolanda va mostrar en primícia als usuaris/es del Centre d’Art alguns dels curts guanyadors d’aquesta divuitena edició. Tots els que vam veure tenen un missatge social i reivindicatiu, tots ells són molt potents i cada un d’ells ens va fer reflexionar. No ens estranya gens que aquestes peces visionades fóssin guanyadores del festival d’enguany. Premi merescudíssim!. Volem agrair la visita de Yolanda Cruz al Centre de Trinijove del C/ Pare Pérez de Púlgar, on s’ubica el nostre centre artístic.

Vam seguir experimentant i creant, artísticament parlant, amb la visita que va fer el Centre d’Art Social Comunitari (CASC) al CosmoCaixa de Barcelona, on s’exposa fins el 19 de maig la mostra ‘Poètiques de l’emoció’. Vam tenir l’oportunitat per explorar i descobrir plegats les emocions bàsiques en l’expressió artística. Una experiència única i sorprenent és la que vam viure en 1ª persona i que recomanem que tothom també experimenti!. Fins el proper 19 de maig, ‘Poètiques de l’emoció’ estarà obert al públic, acosteu-vos-hi!.