El Brunch solidari recapta fons per a projectes socials

El Brunch solidari recapta fons per a projectes socials

El passat diumenge 23 d’octubre es va celebrar a la Plaça Major de Nou Barris la 3a edició del festival musical Brunch solidari, que va destinar els diners recaptats a accions i programes socials d’entitats, fundacions i organitzacions benèfiques com els de la Fundació Trinijove.

L’esdeveniment, com és habitual, va reunir artistes de música electrònica de renom internacional com Los Suruba, Yung Prado o Bonny Soul que van desfermar l’alegria i la diversió entre els assistents. Una gran festa que també incloïa activitats i tallers per a tots els públics des del matí amb l’objectiu que tothom hi pogués participar i col·laborar de diferents maneres.

Els beneficis de la recaptació de la venta anticipada i en taquilla de les entrades de l’esdeveniment, així com els generats en el trascurs del festival i en les activitats que es van organitzar de forma paral·lela, van directament destinats a projectes socials de la Fundació Trinijove i d’altres entitats com Social Fooding, Bona Voluntat en Acció, AESE o Arrels.

¡Así fue el Brunch Solidari de ayer! | @brunchbcn

Des de la Fundació Trinijoveaplaudim la iniciativa del festival Brunch i agraïm el compromís dels organitzadors amb la nostra entitat.