Casos d’èxit que enorgulleixen a Incorpora de Trinijove

Casos d’èxit que enorgulleixen a Incorpora de Trinijove

Un procés de formació, acompanyament i apoderament és el que ha seguit en David a través del Punt Incorpora de “la Caixa” de Trinijove, ubicat a Sabadell, per trobar feina

Històries d’èxit com la d’en David són les que ens emocionen i donen sentit a la feina dels/les tècnics/ques del Programa Incorpora de “la Caixa” de Trinijove, que ofereix dos Punts Incorpora, un a Barcelona i l’altre a Sabadell.

Sobre el Punt que disposem a Sabadell volem aturar-nos per explicar-vos el cas d’en David, sabadellenc de 41 anys i pare de 3 fills, que es va unir l’any passat al programa d’integració laboral de “la Caixa” davant de la dificultat que tenia per trobar una feina estable. De la mà de Laia Perera, tècnica d’Incorpora de Trinijove a Sabadell, en David ha millorat el seu Currículum Vitae, s’ha preparat per fer una bona entrevista laboral, i l’han orientat per trobar feines adaptades als seus coneixements. Tot aquest procés de formació i d’assessorament, en el que Trinijove ha facilitat a l’usuari beneficiari les eines necessàries per donar-li l’empenta que necessita, s’ha materialitzat finalment en una oportunitat laboral per al sabadellenc. Des de finals de gener treballa com a repartidor a la multinacional Axa, amb un contracte de 6 mesos amb possibilitat de passar a indefinit. Laia Perera té clar que només ha donat suport a en David, però el mèrit de trobar la feina ha estat solament seu gràcies en part a la seva proactivitat desenvolupada. “Els tècnics estarem sempre aquí, recolzant-los, però han de ser autònoms a partir de les eines que els proporcionem. Nosaltres els donem una empenta però el mèrit de trobar feina és només seu”. Ells són els protagonistes”, afirma la tècnica d’inserció de Trinijove.

Tot i que en David porta poc temps treballant a l’empresa Axa, s’hi troba molt a gust i integrat. “El que més m’agrada és que estic tot el dia viatjant per Catalunya. A més és molt flexible, de manera que si un dia  tinc jornades llargues, puc demanar-me dies per a mi”, afirma. No només està content per aquesta nova oportunitat laboral fixa, que tant esperava, sinó també amb el procés d’inserció setmanal i personalitzat que ha seguit amb la seva mentora, Laia Perera. Tant és així, que la tècnica ha rebut d’en David missatges de WhatsApp tan motivadors com aquest: “Estic tan content i agraït que ja els he parlat del programa a amics, al meu germà i a la meva neboda, que ja estan treballant amb ella per trobar la feina que més s’adequiï al seu perfil”.

Per conèixer més i millor l’història d’en David i el Programa Incorpora de “la Caixa” consulteu la notícia d’El Periódico