Butlletí Maig 2024

Butlletí Maig 2024

*|MC:SUBJECT|*
Treballant junts per a crear oportunitats
· Butlletí Maig 2024 ·

Completat el registre del Pla d’igualtat 2024-28


La Fundació Privada Trinijove i Trinijove Empresa d’Inserció S.L. informen que han completat el registre dels Plans d’Igualtat 2024-2028. Els plans es poden consultar al Registre i Dipòsit de convenis col·lectius de treball i plans d’igualtat a través d’aquest enllaç o bé a la pàgina web de la Fundació Trinijove.
Conveni amb la clínica dental Cleardent
Recentment la Fundació Trinijove ha signat un acord amb la cadena de clíniques Cleardent – ​​Grup odontològic Dr. Ismael Cerezo. A partir d’ara, tots els treballadors/es podran beneficiar-se de descomptes a l’hora de contractar prestacions i tractaments, associats a l’acord de col·laboració.
Visita a la terminal Hutchison Ports BEST

El vicepresident de la Fundació Privada Trinijove, Iñaki Segurado, va visitar a principis de mes la seu de Terminal Catalunya (Hutchison Ports BEST). Va presentar els projectes de l’entitat i els serveis d’empresa que ofereix, com la gestió dels residus. Gràcies als valors que comparteixen l’empresa i l’entitat, Trinijove s’encarrega del servei de neteja i desinfecció de la instal·lació al Port de Barcelona. Persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social tenen cada dia la responsabilitat de realitzar un servei integral essencial per a una de les empreses més importants del sector.

Acció comunitària
Participació a la VI Fira d’Economia Solidària
Dissabte 11 de maig la Fundació Trinijove va ser present a la VI Fira d’Economia Social i Solidària de Sant Andreu. Organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Andreu, és un espai de mostra i debat entre entitats socials i generadores de projectes socio-empresarials i laborals que en les seves pràctiques integren l’economia social i solidària. Es realitza anualment de forma itinerant en diferents llocs del Districte de Sant Andreu, enguany al Bon Pastor coincidint amb la Festa Major del barri. Un programa especial de Ràdio Trinijove va recollir les intervencions de la majoria d’entitats participants.
Infància i família
Dia Internacional de les Famílies al Centre Obert
El Dia Internacional de les Famílies es va celebrar el 15 de maig amb tota la comunitat del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove. Va ser un dia molt especial per a crear consciència sobre el paper fonamental de les famílies en l’educació i en el desenvolupament de la societat. Amb dinàmiques i activitats engrescadores, com una cassola amb els ingredients principals que ha de tenir una família, es van fomentar els llaços familiars i el respecte a la diversitat. Les famílies van portar un menjar típic del seu país d’origen per compartir en un berenar comunitari.
Tarda diferent amb voluntaris de l’hotel Grand Hyatt 
Un grup de voluntaris de l’hotel Grand Hyatt Barcelona (antic Princesa Sofía) i el seu director van visitar el Centre Obert Neus Puig. Van conèixer el dia a dia i la funció socioeducativa del centre i van compartir activitats i berenar amb els infants en una tarda diferent per a tots i totes.

Gimcana dels Drets dels Infants per la Festa Major


Torna la “Trinicanya“, la gimcana infantil organitzada per la Taula d’Infància i Família amb la participació del Centre Obert Neus Puig, de CaixaProinfància i de Ràdio Trinijove, conjuntament d’altres entitats i equipaments. Aquest any estarà dedicada als “Drets dels infants“ i serà una de les principals activitats per als més petits de la Festa Major de la Trinitat Vella. Tindrà lloc dimecres, 5 de juny, a la Plaça de la Trinitat.
Formació
 Activitats originals al taller de plàstica de la UEC
Els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de la Fundació Trinijove encaren la recta final del curs i continuen realitzant activitats en els diferents tallers. Aquest mes, al taller de plàstica, han fet un original Mr. Potato amb serradures, mitja i llavors.
El PFI visita les obres del Mercat de Montserrat
Els joves del Programa de Formació i Inserció (PFI) de la Fundació Trinijove van visitar les obres de construcció del nou Mercat de Montserrat, al districte de Nou Barris. Una sortida agradable, pedagògica i constructiva que els va aproximar als professionals del sector. També a tenir constància dels riscos i de la protecció necessària per dur a terme aquesta feina. La visita va ser possible gràcies a l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i a l’empresa COPISA.
El nou curs de Rebosteria i Barista està en marxa
Els alumnes inscrits al curs Incorpora de Rebosteria Bàsica i Barista van iniciar el passat 13 de maig el mòdul de formació teòrico-pràctica a l’obrador de l’empresa IBERSOL. Durant les pròximes setmanes acabaran de completar una formació que els permetrà obrir-se un camí professional en el sector.  
Centre d’Art Social
Inauguració de l’exposició Serps d’aigua a la Trinitat
El passat 24 de maig, a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella, es va inaugurar l’exposició Serps d’aigua a la Trinitat, en el marc del Calidoscopi Cultural impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, obra del col·lectiu d’artistes Sitesize i de la comissionada Vanesa Peña. Va comptar amb la col·laboració dels usuaris del Centre d’Art Social i Comunitari de la Fundació Trinijove.

Jornada de neteja Let’s clean up Besòs


Conjuntament amb altres voluntaris vinculats a Barcelona Forum District, alguns usuaris del Centre d’Art Social i Comunitari van participar a la jornada de neteja “Let’s Clean up Besòs” que es realitza cada any. Gràcies a l’esforç de tots els implicats, van recollir uns 360kg de residus.
Ràdio Trinijove
Cadena humana per la connexió del metro

Una de les moltes activitats organitzades dins el marc la Festa Major de la Trinitat Vella serà la cadena humana que s’ha convocat per al dissabte 8 de juny per a reclamar la connexió de les estacions de metro de la Trinitat Nova i la Trinitat Vella. Dues de les principals entitats que impulsen la convocatòria van explicar a Ràdio Trinijove que volen que la jornada sigui històrica. A més, dins la Festa Major, hi ha desenes de propostes per a tots els gustos. [+]
Audiència rècord del partit del Sant Andreu
 
Diumenge 19 de maig la Unió Esportiva Sant Andreu va perdre al camp del Zamora (2-0) i va quedar eliminada de la promoció d’ascens a Primera Federació. La retransmissió del partit, gràcies a la fantàstica feina dels membres del departament de comunicació del club desplaçats a Castella, la van escoltar més de 3.000 persones a través del web de Ràdio Trinijove, a més dels centenars que ho van fer a través del 91.6 FM. Un rècord d’audiència sense precedents. [+]


*|REWARDS|*