11 equips de futbol de Trinijove a la Lliga del CEEB

11 equips de futbol de Trinijove a la Lliga del CEEB

Una nova competició encetem en la que més que els marcadors valorarem els valors i el creixement personal assolits

Estem a tan sols unes hores de començar la Lliga del CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona)!. Un any més l’Escola de Futbol Inclusiu de la Fundació Trinijove hi participarà i ho farà enguany amb 11 equips, 5 d’ells femenins i la resta masculins i mixtos. Avui, 16 de gener, serà el gran dia en què el treball i l’esforç previs donaran els seus resultats al camp esportiu, no només en gols, que quan vinguin seran benvinguts, sinó sobretot en valors, creixement personal i hàbits saludables. Aquests últims són els triomfs que més ens interessen i els que treballarem de valent durant els propers cincs mesos que durarà la Lliga.

11 equips entren a partir d’avui en una competició il·lusionant que, de ben segur, els marcarà molts reptes esportius i personals (els infants de 5 a 7 anys no podran entrar-hi, ja que en aquesta etapa vital hi ha altres aspectes més importants que els purament competius). Actualment, acollim 150 nens/es i nois/es d’entre 5 a 30 anys que troben a l’Escola de Futbol de Trinijove un espai on disfrutar de la seva passió per l’esport, exercitar i potenciar les seves capacitats físiques i sobretot créixer com a persones i sentir-se part de la comunitat. A través d’un futbol de valors, com són el treball dur i en equip, la constància i el joc net, entre altres, intentem integrar socialment als més menuts i joves i transformar el seu entorn més proper, rebent en tot moment un acompanyament integral per part de l’staff tècnic i educadors socials que també disposem. Aquesta visió i filosofia esportiva, que tenim gravada a foc, és la que mantindrem i reforçarem en tot el període de Lliga per tal de formar-los futbolísticament però sobretot personalment i emocionalment. Aquest procés d’aprenentatge, apoderament, acompanyament i enriquiment és el nostre major premi que rebrem al final de la Lliga i, de fet, en el nostre dia a dia.   

Amb més il·lusió, perseverància i força que mai i un increment del % de jugadores femenines, que des del 2019 arriba al 50%, encetem la Lliga del CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona)!.

Quins equips jugarem properament?

16 GENER:

  • BENJAMÍ MIXT TRINIJOVE, a les 18.30h a l’INS Josep Comas i Solà.
  • CADET MIXT TRINIJOVE, a les 19.30h a l’INS Josep Comas i Solà

 

17 GENER:

  • ALEVÍ FEMENÍ TRINIJOVE, a les 19h a l’Escola Ramón y Cajal.
  • INFANTIL FEMENÍ TRINIJOVE, a les 20h a l’Escola Ramón y Cajal.
  • LLIGA JOVE MIXTA TRINIJOVE, a les 21h al Ramón y Cajal.

 

18 GENER:

  • CADET FEMENÍ TRINIJOVE, a les 9h i a les 11h a l’Escola Ramón y Cajal.
  • CADET MIXT TRINIJOVE, a les 10h a l’Escola Ramón y Cajal
  • LLIGA JOVE FEMENINA, a les 12h a l’Escola Ramón y Cajal.

 

Acompanyeu-nos als partits!. Junts arribem més lluny!.