Butlletí Trinijove Desembre 2019 / Gener 2020

Butlletí Trinijove Desembre 2019 / Gener 2020

CLICA AQUÍ PER LLEGIR EL BUTLLETÍ

COM HEM ACABAT EL 2019 I COM ENCAREM EL 2020?

La Fundació Trinijove promou l’oci en família

El Gremi d’Hotels de Barcelona, el Barcelona Forum District, la Fundación Trinijove i el programa CaixaProinfància de la Fundació “la Caixa” han creat el projecte “Oci en família als Hotels de Barcelona”. Durant el passat cap de setmana del 20 a 22 de desembre, 28 hotels de Barcelona que participen d’aquest projecte van allotjar, sense cost, en règim de pensió complerta a famílies en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. 

33 famílies, a través del programa CaixaProinfància , han tingut la possibilitat de gaudir plegats d’una proposta d’oci a Barcelona, a la qual per les seves circumstàncies no hi tinguin accés i que engloba espais com el CaixaForum Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l’Aquàrium, un fet especialment important i enriquidor pels infants.

CONEIX MÉS SOBRE AQUESTA NOTÍCIA
BETEVÉ ACOMPANYA A UNA DE LES FAMÍLIES PARTICIPANTS A L’HOTEL PRINCESS BARCELONA. MIREU EL REPORTATGE!
ALTRA NOTÍCIA RELLEVANT DE DESEMBRE 2019: Creant i experimentant al CASC-LAB. Clica AQUÍ per llegir la notícia. Vols veure el CASC-LAB en imatges? Clica AQUÍ.
NADAL A TRINIJOVE 

NADAL ARTÍSTIC, COLORIT I MUSICAL

Les festes a la Fundación Trinijove han estat plenes de caliu, color, creativitat i música, sobretot pels alumnes d’Animació Musical i Maquillatge del projecte d’Arts Escèniques, els infants i les famílies del Centre Obert Neus Puig i Radio Trinijove.

Voleu saber com va anar la festa nadalenca que van muntar els/les alumnes d’Arts Escèniques? O com va anar la Rua del Pare Noel de la Trinitat Vella en la que van participar un any més?

Què han fet els/les nens/es al Casal d’Hivern del Centre Obert per celebrar el Nadal i el Cap d’Any?

Quines activitats de Nadal del barri hem difòs a través de les ones de Radio Trinijove

LLEGEIX LA NOTÍCIA

COMPARTINT EL NADAL AMB BCN FORUM DISTRICT 

Enguany més que mai volem “Compartir el Nadal”, nom de la campanya de recollida de joguines de Barcelona Forum District y la Fundación Trinijove que el proper 5 de gener regalarà somriures a més de 200 infants del Centre Obert Neus Puig i l’Escola de Futbol Inclusiu de la nostra entitat que ja han escrit i entregat les seves cartes als Reis Mags. No han estat individualistes i materials en les seves peticions, sinó tot el contrari. Han estat generosos i empàtics demanant aquelles coses que necessita de veritat el col·lectiu.

La solidaritat i el compromís del gran entramat d’hotels, empreses i entitats pertanyents a Barcelona Forum District i d’altres col·laboradors implicats és clau per mantenir viva màgia i l’emoció d’aquestes dates.  

LLEGEIX LA NOTÍCIA
MOLT BONA ENTRADA D’ANY NOU!

porn jobs Chicago near me.