XVII Mostra Artística del CASC al Casal de barri de la Trinitat Nova

XVII Mostra Artística del CASC al Casal de barri de la Trinitat Nova

Divendres passat, 14 de juliol, va tenir lloc la XVII Mostra Artística del Centro de Arte Social y Comunitario de la Fundación Privada Trinijove, sota el títol “TOTEM·TRINI”, al Casal de Barri de la Trinitat Nova.

L’exposició va donar a conèixer les activitats, produccions, projectes artístics i obres d’art realitzades al llarg del primer semestre del curs 2023 al Centre d’Art. En aquesta ocasió, s’ha treballat des d’una vessant multi cultural i inclusiva, amb l’objectiu de generar una proposta que restés inacabada per convidar al públic a participar i aportar amb la seva creativitat i inspiració en una obra col··laborativa.

D’aquesta manera, la Mostra Artística “TOTEM·TRINI” ha simbolitzat la construcció d’un futur millor, sumant forces, pujant esglaons i creant mons imaginaris de colors, so, cosits, imatges i gustos des de la diferència, fruit de la feina colze a colze.

Per conèixer més sobre aquesta XVII Mostra Artística del CASC i conèixer els protagonistes que l’han fet possible, pots escoltar el programa especial de Ràdio Trinijove amb la participació de les responsables del projecte i els usuaris que han fet possible aquesta exposició. Des d’aquí, els donem l’enhorabona i els animem a seguir treballant amb aquesta il·lusió.