Trinijove renova el conveni Incorpora amb la Fundació La Caixa

Trinijove renova el conveni Incorpora amb la Fundació La Caixa

El passat 10 de gener el president de la Fundación Trinijove, Alberto Giraldo, signava la renovació del programa Incorpora de Fundació La Caixa per al 2022.

Un any més, Trinijove continuarà sent l’entitat coordinadora del programa a la província barcelonina, acompanyant i donant suport a les 104 entitats socials que pertanyen al Grup Incorpora Barcelona i també al gran nombre d’empreses col·laboradores que hi formen part. El tancament de l’any 2021 va ser molt satisfactori, assolint un total de 8.665 insercions laborals i 9.421 ofertes gestionades a Barcelona. Més il·lusionats/des que mai amb el nou conveni, seguint la bona traçabilitat del programa i potenciant els nostres punts forts: compromís, proximitat, qualitat, efectivitat, eficiència i treball en equip.

Com a figura coordinadora, continuarem vetllant un any més pel bon funcionament del programa i de totes les línies pròpies, com són el Programa Reincorpora, els Punts de Formació Incorpora, els Punts d’Autoocupació Incorpora y la Xarxa Incorpora Salut Mental. Ho farem treballant de la mà del gran conjunt d’entitats i empreses del grup del barcelonés i del Vallès Occidental i, per descomptat, estant sempre al costat dels col·lectius més vulnerables sota les directrius de la Fundació La Caixa.