Trinijove participa a la campanya Let’s Clean Up Europe

Trinijove participa a la campanya Let’s Clean Up Europe

El Let’s Clean Up Europe arriba enguany als 80 treballadors i voluntaris d’empreses, també de Trinijove, i als 750 kg de residus recollits

Som realment conscients de la gran quantitat de la brossa que llencem i podríem evitar llençar? Sabeu el gran volum de residus que es poden recollir en un espai natural i quin impacte té a la naturalesa? Segurament no tinguem resposta concreta a aquestes preguntes, ja que si les tinguéssim cuidaríem millor el nostre entorn i planeta.

En la Fundación Trinijove estem tan sensibilitzats amb la cura del medi ambient que no ens vam voler perdre el Let’s Clean Up Europe, una campanya de voluntariat ambiental coordinada per l’Agència de Residus de Catalunya que promou accions de recollida de deixalles als espais naturals.

Aquesta jornada, emmarcada anualment dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, ha arribat enguany a la seva 6ª edició i ho ha fet amb una major consolidació i participació respecte a edicions anteriors. A més de la nostra entitat, es van sumar a la jornada de neteja l’Hotel Hilton Diagonal Mar, l’Hotel Barcelona Princess, l’Hotel Ilunion Barcelona, els hotels Melià Barcelona Sky i Melià Barcelona Sarrià, l’Hotel Negresco i Smart Congress.

Un total de 80 empreses pertanyents a Barcelona Forum District, entre elles Trinijove, van participar el passat 10 de maig a la campanya #LetsCleanUpEurope al Parc de Collserola, com ja és tradició. Entre els/les treballadors/es i voluntaris/es de les empreses participants vam recollir fins a 750 kg de residus, inclosos els voluminosos. Totes les escorrialles recollides es van classificar i separar correctament per fer la seva posterior recollida selectiva.

Nosaltres que vam tenir la sort de contribuir a les accions de neteja al Parc de Collserola sabem de l’’obligació moral’ que tenim de seguir conscienciant a la ciutadania sobre la gran quantitat de residus que llencem de manera incontrolada als espais naturals, i promoure accions  de recollida dels que s’han abocat en boscos, platges, rius, etc.

Sota un sol radiant i un ambient alegre i familiar vam estar un any més al #LetsCleanUpEurope, celebrat del 10 al 12 de maig a Catalunya tot i que també s’han fet altres actuacions durant el mes de maig i se’n farà alguna més, fins i tot, al juny.