Trinijove acull el Transnational Meeting del projecte SWITCH

Trinijove acull el Transnational Meeting del projecte SWITCH

La setmana passada la Fundación Trinijove va acollir el Transnational Meeting 4 del projecte europeu SWITCH al centre de Formació del Poblenou.

El projecte d’emprenedoria social i ecològica SWITCH està dedicat a combinar la creativitat amb la innovació social per afrontar els actuals reptes ambientals. A les dues jornades de treball, celebrades al centre de Formació ubicat al Carrer Pujades (Poblenou, Barcelona), hi van participar les entitats Atelier D’éco Solidaire (França), Youth and Environment Europe (República Txeca) i IFRASS (França).

Aprofitant l’estada a Barcelona i el pas per les instal·lacions de la Fundació Trinijove, les entitats participants van tenir l’oportunitat de donar-se a conèixer a travès de Radio Trinijove. Van explicar a què es dediquen i van valorar la importància que té la feina que s’està realitzant al projecte SWITCH, especialment per als joves. Les entrevistes es van poder escoltar al programa informatiu setmanal ‘”Què ha passat a la setmana?”” del passat divendres (a partir del minut 22:07).