“Sortim de la pantalla” en el Dia Internacional de le Famílies’

“Sortim de la pantalla” en el Dia Internacional de le Famílies’

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de Trinijove ha celebrat el Dia Internacional de les Famílies (#DIF2019), sota el lema “SORTIM DE LA PANTALLA”, amb dues activitats comunitàries: d’una banda, un programa especial de ràdio i, d’altra banda, una activitat familiar a Baró de Viver. 

El passat 15 de maig a les 10h les tècniques del SOAF van realitzar un especial radiofònic dins del seu espai mensual ‘Connectant amb les famílies’ (destinat a reflexionar entorn a la parentalitat positiva), en el que van parlar i debatre, amb exemples concrets i pràctics, sobre el bon ús i l’abús de les TIC.

 

RECUPEREU EL PODCAST CLICANT A L’ENLLAÇ

La celebració va seguir durant la tarda del 15 de maig a la Plaça de davant del Centre Cívic i Espai de Gent Gran de Baró de Viver, on vam viure una gran festa lúdica i en família!. Seguint el lema “SORTIM DE LA PANTALLA”, a Trinijove vam gaudir d’una manera sana i lúdica de les noves tecnologies però sobretot vam disfrutar de la nostra xarxa real (i no virtual) recreant-la amb llana i jugant a jocs tradicionals i ballant una coreografia inventada per nosaltres. Ens ho vam passar pipa!.

 

Després d’aquesta festassa a Baró de Viver, que tants bons records ens ha deixat, esperem amb molte ganes el DIA INTERNACIONAL DE LES FAMILIES 2020!.

Acte organitzat per: Servei d’Orientació i Acompanyament a la Família de Trinijove i Programa subvencionat pel la Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.