Partit d’emoció i germanor al Palau Blaugrana

Partit d’emoció i germanor al Palau Blaugrana

Només ha passat un dia del partit que van anar veure al Palau Blaugrana els joves de l’Escola de futbol inclusiu de Mediació Futbol de Trinijove i encara estan excitats!. No es tractava d’un partit qualsevol, era especial no només pels equips de futbol sala que s’enfrontaven, el Barça Lassa contra el Jaén Paraíso Interior, sinó sobretot pel gran gest de la Fundació Futbol Club Barcelona, que ens va cedir 20 entrades gratis per disfrutar del partit, que va ser trepidant!.

Ahir, 10 de febrer, els/les entrenadors/es i els/les jugadors/es de l’Escola de futbol de la Fundació Trinijove estaven a les 17h al Palau Blaugrana de Barcelona per veure en acció al Barça Lessan, que jugava a casa, contra el Jaén Paraíso Interior. Nervis, incertesa, entusiasme i exitació són les emocions que van viure els/les nostres joves i els prop de 4000 espectadors que van poblar la grada del Palau, mostrant suport incondicional als seus equips. Tal i com ens han dit avui els/les nostres jugadors/es, va valdre la pena viure totes aquestes emocions esmentades per celebrar finalment la victòria dels blaugrana, que van patir en diverses ocasions tot i sortir ben forts des de l’inici. Finalment, els 4 gols d’Arthur, Ferrao, Aicardo i Dyego van marcar la superioritat culé davant els andalusos, que van jugar molt bé i van marcar 2 gols. El triomf d’ahir, 4 a 2, ha estat decisiu pel Barça Lassa, que ha consolidat el seu lideratge a la Lliga de futbol sala, desmarcant-se així d’altres equips rivals que s’acostaven a la seva posició.

Des de Trinijove ens sentim molt agraïts a la Fundació F.C. Barcelona per la seva generositat de facilitar-nos 20 entrades gratis per anar a veure el partit!. Gràcies a fundació blaugrana, els/les nois/es del nostre projecte de futbol inclusiu van sentir-se reflectits amb els valors culés i van disfrutar d’una tarda esportiva, emocionant i de germanor!.

MIL GRÀCIES!