El CASC Trinijove ens mostra l’art que s’amaga entre bastidors

El CASC Trinijove ens mostra l’art que s’amaga entre bastidors

A quin món ens ha transportat aquest Nadal el Centre d’Art Social Comunitari (CASC) de la Fundación Trinijove? A l’apassionant món de les arts escèniques!. Fins al fons marí ens va submergir la darrera vegada per descobrir la riquesa que s’amaga als mars i oceans!. En la seva 18ª Mostra Artística, en canvi, el CASC ens ha endinsat de ple a les arts escèniques a través de la fusió del teatre negre i en viu i pintures fluorescents de colors. Al voltant del teatre ha girat la mostra d’hivern de 2018 del Centre d’Art, que ha estat concebuda des d’un llenguatge universal: el cos i el moviment.

 

 

A través d’aquestes dues eines i de l’adrenalina d’actuar en directe, gran part dels usuaris/es es van convertir el passat 13 de desembre en autèntics actors, que a través del llenguatge corporal i gestual van poder expressar-se i connectar amb el públic assistent. La Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella, rehabilitada i dinamitzada per la Fundación Trinijove, va esdevenir un teatre i espai de creació social i comunitari, en els que tots els tallers realitzats durant l’any pel CASCcreació tèxtil, arts plàstiques, hort i jardineria, ràdio, música i audiovisuals – van posar-se al servei de les arts escèniques per apropar-nos a les arts, especialment a les escèniques, des d’una altra manera. El passat 13 de desembre, a la Casa de l’Aigua, escoles, entitats, equipaments i veïns/es del barri van poder veure tot l’art que s’amaga entre bastidors.

 

Tots els tallers van aportar el seu granet artístic al teatre negre i de colors de Trinijove, que va anar acompanyat de manualitats d’allò més originals i artesanals: màscares per disfressar-nos, atrapa somnis que decoraven el jardí de la Casa de l’Aigua, collages que actuaven de photocall i barrets d’hivern fets amb llana.

Sens dubte, la participació del projecte d’Arts Escèniques de la Fundación Trinijove a la Mostra Artística del Centro de Arte Social va ser molt enriquidora!. Aprofitant la formació de maquillatge impartida, les alumnes d’aquest mòdul van fer una sessió oberta al públic de pinta-cares amb pintures fluorescents que s’il·luminaven a la foscor del teatre.

RADIO TRINIJOVE HA CONVERSAT AMB ALGUNS DELS PROTAGONISTES DE LA XVIII MOSTRA ARTÍSTICA. ESCOLTA EL QUE ENS HAN DIT!
MIREU EL VÍDEO D’ENGUANY DE LA MOSTRA DEL CASC:

яндекс