Continuen els tallers del CASC amb molta activitat

Continuen els tallers del CASC amb molta activitat

Al Centro de Arte Social y Comunitario de la Fundación Trinijove, ubicat a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella, continuen les activitats que van començar al setembre amb l’inici del curs amb una àmplia programació que s’està realitzant aquestes últimes setmanes.

Al taller de creació tèxtil, els usuaris participants han recreat un cistell amb carbasses i rovellons amb motiu de la castanyada. Segueix també el projecte d’hort urbà que, amb sinergia amb el taller d’arts plàstiques, està restaurant i decorant tot l’exterior de l’hort.

D’altra banda, al taller d’arts escèniques, han treballat l’expressió oral i escrita utilitzant el mètode tradicional (a mà) i posteriorment utilitzant eines digitals per a què cada participant pugui explicar el seu relat de vida. Han sorgit alguns episodis que han estat molt emotius per alguns dels usuaris.

Uns dies abans, tot el grup que forma part del projecte va sortir d’excursió per Barcelona. Van realitzar una passejada per la Mar Bella i un fantàstic pícnic a la platja. D’aquesta manera, van fer equip, amb moltes confidències i somriures, sempre buscant nous horitzons i pensaments positius.

Recordem que el Centro de Arte Social y Comunitario és un projecte d’acollida i aprenentatge de competències bàsiques i transversals plantejat com un prelaboral i emmarcat en les arts. A través de les arts, els tallers ocupacionals y la creativitat s’ofereix un acompanyament formatiu a persones en risc o situació d’exclusió social, exercint de pont cap al mercat laboral i l’ocupabilitat.