Comença el Tastet d’oficis de ràdio i podcast

Comença el Tastet d’oficis de ràdio i podcast

El Pla de barris ha engegat una nova edició dels Tastets d’oficis, uns cursos especialitzats que donen la oportunitat als joves de conèixer un ofici. A la Fundació Trinijove, a travès de Ràdio Trinijove, es realitza el curs de creació d’un programa de ràdio i podcast.

El projecte del Tastet d’oficis forma part del Pla de Barris que ha desplegat l’Ajuntament de Barcelona en els darrers anys. El seu objectiu és afavorir la diversificació curricular de joves en risc d’exclusió social, donar als alumnes amb necessitats educatives especials l’oportunitat de complementar la formació en competències bàsiques amb experiència laboral i el desenvolupament de les seves competències personals, socials i laborals, per facilitar la seva integració social i laboral amb la màxima probabilitat d’èxit. Són cursos breus de 36 hores en total que suposen una oportunitat per als participants.

En els últims anys ja s’havien realitzat a la Franja Besós diversos Tastets d’oficis de fontaneria, creació audiovisual, fusteria, perruqueria…Ara Ràdio Trinijove ha començat a realitzar el primer Tastet de creació d’un programa de ràdio i podcast amb la participació d’una desena d’alumnes. La ràdio està orgullosa de formar part d’aquest projecte i d’obrir les portes de la emisora als joves.