Butlletí Trinijove Juny 2019

Butlletí Trinijove Juny 2019

 

Un mes de juny ple d’esport social, art, emprenedoria i comunitat

Trinijove juga per la inclusió a la Trinitat Vella

Mai havíem jugat un torneig multiesportiu que es situés en diverses instal·lacions simultànies ni que abarqués tantes modalitats esportives, des del futbol sala i el bàsquet fins al fut-tennis, handball i vòlei, a més de dinàmiques i jocs grups. Un macro torneig de nivell que va tenir també a uns companys d’equip de gran nivell. Els NCA (Ambaixadors per a la Comunitat de Nike), sense dubtar-ho ni un instant, ens van acompanyar el passat 2 de juny al barri de la Trinitat Vella, que ja coneixen una mica, per jugar el TORNEIG MULTIESPORTIU DE TRINIJOVE PER LA INCLUSIÓ.

Llegir Notícia

Per què més som actualitat al mes de juny?

Benvinguts a Ventdelart!

Ventdelart és el nom amb el que hem batejat el petit però preciós poble que hem creat amb molt d’esforç i entusiasme des del Centre d’Art Social Comunitari (CASC) de Trinijove, que ha inaugurat el 19 de juny la vila de Ventdelart i amb ella la XIX Mostra Artística de l’entitat!.
La Casa de les Aigües de la Trinitat Vella s’ha transformat en un poblet imaginari però alhora molt real i creible en el que no hi ha faltat de res: un ajuntament, una escola, una perfumeria, un establiment de souvenirs, un hospital, un Centre Cultural, una lutieria i un xiringuito!.

Llegeix la notícia
Curs emprenedor de Trinijove molt dinàmic i fet a mida

Un any més hem pogut adquirir i/o ampliar les nostres capacitats emprenedores a través de la 16ª Acció Formativa per Emprenedors/es de la Fundación Trinijove, que va començar el passat 7 de març al Centre de Baró de Viver i que ha acabat el 27 de juny. 3 mesos i escaig de coneixements i eines que han ensenyat als alumnes les diferents fases de creació d’un negoci, des del disseny de la idea de negoci fins a la seva materialització. Una formació de gran utilitat, subvencionada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i amb càrrec a l’assignació del 0,7 % de l’IRPF, és la que ha ofert Trinijove per engrescar a persones a engegar el seu propi negoci o bé a millorar el que ja tenen.

Llegeix la notícia
Trinijove dinamitza Trinitat i Baró de Viver per festes!

En la Fundación Trinijove ens va la festa, sobretot la de la Trinitat Vella!. Un any més, vam fer comunitat i pinya per celebrar les Festes Majors de la Trinitat i Baró de Viver!. Activitats vinculades a l’art, a la comunicació social, a la infància i a la família, a la intergeneracionalitat, i sobretot al territori són les que vam dur a terme els dies 4, 5 i 6 de juny. El Centre Obert Neus Puig, el Centro de Arte Social, el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) i Radio Trinijove es van sumar a les festes, tant en l’organització com en la participació d’activitats.

Llegeix la notícia

Ja hem arribat al punt de meta de la subvenció a l’Ajuntament de Barcelona per a l’impuls socioeconòmic del territori (any 2018). Projecte innovador realitzat conjuntament amb Andròmines i Barcelona Activa que fomenta l’ocupació de qualitat per a joves del Districte de Sant Martí, prioritàriament, i de la ciutat de Barcelona i que està centrat en la reutilització i nous usos de mòbils.

Però no en tenim prou, tenim ganes de més!. Ens hem proposat reutilitzar el màxim nombre possible d’aparells mòbils!.

Per què? Els mòbils contaminen molt i està a les nostres mans evitar-ho.

Aquí us deixem una infografia on especifica: Què farem ara?

Ja ha arribat l’estiu!
Què faran els infants i joves aquest juliol?

CENTRE OBERT NEUS PUIG
Aquest juliol descobrirem les tribus del món com els Awàs, les dones jirafa de Tailàndia… Aquesta aventura vindrà acompanyada de jocs d’aigua, piscina, manualitats, tallers de cuina, cinefòrum així com excursions trepidants!. Enguany els infants viatjaran al Tibidabo, al parc de llits elàstics Costa Jump i es posaran en forma a Alpha Link Crossfit.
El casal és una forma divertida i especial de tancar el curs on diem adéu als més grans i donem la benvinguda a d’altres infants que iniciaran part del seu projecte de vida.

UEC-PNO
4 dies intensos de còlonies a la Casa Teresa Espona de Viladrau són els que han gaudit els/les alumnes disfrutant de la naturalesa, remullant-se a la piscina i fent jocs aquàtics, fent una gimcana i cuinant molt!.
Amb la mateixa il·lusió que van tornar el 22 de juny de colònies encaren el juliol, un mes diferent que trencarà la rutina escolar amb la coneixença de noves realitats socials i laborals quan facin estada al Centre Obert Neus Puig, a Ràdio Trinijove i a la residència de gent gran Bet-San de Sta. Coloma de Gramenet.