Butlletí Trinijove Abril 2019

Butlletí Trinijove Abril 2019

 

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

YouTube

Website

Esport, cultura i compromís social 

Èxit d’aforament a La Nit de l’Esport de Trinijove

De gom a gom es va omplir l’Hotel Hilton Diagonal Mar amb un aforament de prop de 400 persones, gràcies també a la Fila 0, que van solidaritzar-se el passat 5 d’abril amb l’Escola de futbol inclusiu de Trinijove, que concebeix l’esport com una eina d’inclusió i transformació social pels infants i joves. 11 equips en total i 150 jugadors/es són els que conformen el projecte esportiu.

La benvinguda va venir de la mà d’Ignasi Parody, President de la

Fundación Trinijove; Joachim Hart, Director General de Área para la Península Ibérica de Hilton; i Marc Simon, Director Corporatiu de l’Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”. Dels valors, els hàbits saludables i el creixement personal que adquireixen els/les jugadors/es ens en va parlar Paco Bergillos, Responsable del projecte. Però sens dubte, els autèntics protagonistes de la vetllada van ser els nens/es i els noies/es, que van expressar i compartir amb tothom les seves experiències futbolístiques però sobretot personals a Trinijove.

Llegir Notícia

Per què som també actualitat al mes de d’abril?

El CASC es mou entre el cinema i l’art expositiu

Enmb el temps primaveral la creativitat i l’enginy del Centre d’Art Social Comunitari (CASC) de la Fundació Trinijove s’accentua!. Aquest mes d’abril hem participat d’activitats creatives d’allò més enriquidores que s’han centrat en l’àmbit cinematogràfic i el rol de la dona en ell i també en l’art expositiu i poètic.
Vam tenir l’oportunitat, d’una banda, de visionar els curts guanyadors de la
VIII Festival Internacional de Curtmetratges: ‘Visualízame: Audiovisual & Mujer’ i, d’altra banda, de visitar l’exposició ‘Poètiques de l’emoció’ al 
CosmoCaixa de Barcelona.
Voleu saber com ens ho vam passar?

Llegeix la notícia
Trinijove es projecta en l’àmbit europeu i juvenil

De la comunitat y la ciutat a Europa. La Fundación Trinijove actua a la Trinitat Vella, al Districte de Sant Andreu i a la resta de la ciutat però també arriba i treballa a Europa. El passat mes d’abril ens vam trobar a Brussel·les amb motiu del projecte Vote 4 Europe per escalfar motors de cara a les eleccions europees del 23 al 26 de maig, tot destacant la importància del vot dels més joves en la política europea i el poder i la funció dels organismes europeus. 
+ INFO

L’estada a Brussel·les va servir també per tornar a posar sobre la taula el projecte Pave the Way, que fomenta l’emprenedoria social a nivell europeu mitjançant l’economia social i circular y la innovació tecnològica. Justament de les noves tecnologies se n’ha fet ús per dissenyar una plataforma d’aprenentatge en línea com a simulacre virtual de negocis en funcionament

Trinijove regala i rep roses i llibres per St. Jordi!

CCIB i Trinijove compromesos amb la lectura dels més joves

Cada dia pot olora a Sant Jordi, cada cada dia podem regalar i/o rebre una rosa o un llibre!. Així ho pensem des de Trinijove i el CCIB, que hem donat a la diada un toc molt solidari i cultural!. 
Enguany, els treballadors del CCIB han realitzat una recollida de llibres a favor de la nostra fundació per acostar i contagiar la passió per la lectura al públic infantil i juvenil. El passat 26 d’abril, la directora de RRHH del CCIB, Cristina Toro va fer entrega dels llibres recollits al Vicepresident de Trinijove, Iñaki Segurado. Com ens agrada quan la cultura i la solidaritat van agafades de la mà!.

Sant Jordi familiar i creatiu al Centre Obert de Trinijove 
En una celebració tan especial com la Diada de St. Jordi necessitàvem tenir ben aprop a les famílies. La comunitat familiar i la seva elevada participació són alguns dels punts forts del Centre Obert Neus Puig. Enguany, els familiars agrupats i molt engrescats han realitzat tallers de roses. Unes roses precioses fetes per ells, que després les hi vam entregar en mà.
Meravellats/des ens vam quedar amb les roses, a l’igual que amb les obres artístiques dels infants, que enguany van explotar la seva creativitat dibuixant Haikus i dracs. Quin Sant Jordi més familiar, creatiu i lúdic vam viure!

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

YouTube

Website