Acabem amb èxit el Curs d’Auxiliars de Serveis

Acabem amb èxit el Curs d’Auxiliars de Serveis

Una entrega de diplomes com a cloenda que posa fi a una nova i exitosa formació de Trinijove, el Programa Incorpora “la Caixa” i l’empresa Armonia

La formació és bàsica per fer i ampliar el Currículum i també per accedir al mercat laboral. Aquest lema és el que des de la Fundación Privada Trinijove sempre transmetem als nostres usuaris, que es troben en una situació de vulnerabilitat però que tenen la voluntat  i l’empenta per formar-se i treballar.

Estem molt satisfets/es amb la fantàstica resposta que rebem de l’oferta formativa duta a terme de la mà del Programa Incorpora “la Caixa” i l’empresa Armonia, amb la que col·laborem ja per segona vegada (vam realitzar el passat mes de juny un curs professional de neteja general i manteniment). Bona prova del que estem dient és l’èxit que ha tingut el Curs d’Auxiliars de Serveis: control d’accessos, recepció i atenció al públic, que vam engegar el darrer mes d’octubre amb la col·laboració d’Armonia i Incorpora “la Caixa” i que avui, 28 de novembre, ha finalitzat amb el lliurament de diplomes al centre que disposem al barri de Poblenou (C/ Pujades, 97).

Una formació de qualitat i feta a mida de 140h en total és la que hem ofert d’acord a les necessitats de l’empresa Armonia, a la que els/les alumnes han fet una estada de pràctiques de 50h per aplicar els coneixements específics apresos, a més de les competències transversals i tècniques adquirides que són necessàries per desenvolupar aquesta feina.

L’entrega de diplomes, realitzada de forma conjunta entre l’empresa en qüestió i en Ferran Jordà, de la Fundació Bancària “la Caixa” i Tutor del Grup Incorpora Barcelona, ha servit per fer balanç del curs i celebrar el bon encaix produït un cop més entre els agents implicats.

Gràcies a aquesta oportunitat formativa oferida les quinze persones que l’han aprofitada tindran a partir d’ara més possibilitats de contractació per part d’Armonia o d’altres empreses del sector