A Trinijove també creiem en els Reis de carn i ossos

A Trinijove també creiem en els Reis de carn i ossos

Diagonal Mar i BCN Forum District han estat els Reis Mags dels nostres infants del Centre Obert de la Fundació Trinijove

En la Fundación Trinijove, a més de creure en Ses Majestats, també creiem en uns altres de carn i ossos, que reparteixen il·lusió i igualtat d’oportunitats als col·lectius més desfavorits, com ara els infants que acollim des de fa 6 anys al Centre Obert Neus Puig de Trinijove. Un bon exemple de Reis quotidians són el bon grapat de col·laboradors, alguns ja fidels i d’altres nouvinguts, que s’han sumat a la tradicional campanya de recollida de joguines a favor del nostres centre obert. Gràcies a aquesta campanya nadalenca i solidària, patrocinada pel Centre Comercial Diagonal Mar i l’Associació Barcelona Forum District i que ha comptat amb un gran ventall de companys i amics, els 40 nens/es del centre i els seus 14 germans, fins a 12 anys, han pogut obrir el seu regal tan anhelat.

 

No tots els Reis han vingut d’Orient sobre un camell, ni han portat una corona i una capa… alguns els hem tingut més a la vora, els hem vist en persona i tot. No han estat ostentosos, no els ha calgut ser-ho, ja que són màgics i la màgia del Nadal que porten dins l’han encomanat als petits!. Així és com han estat els nostres ‘Reis’ col·laboradors, amb els que ens uneix una entranyable i llarga amistat. Ells saben de la importància que tenen les festes per als més menuts i no tan menuts, és per això que un any més s’han convertit en autèntics Reis Mags per què tots els infants fins a 12 anys del nostre Centre Obert rebin la seva joguina!.

 

20 dels regals demanats han estat aportats pel Centre Diagonal Mar, mentre que els restants han estat aportats, com és habitual, pels socis de Barcelona Forum District, que cada cop s’engresquen més a participar a la iniciativa. Tanta màgia han repartit enguany els nostres particulars Reis que fins i tot han apadrinat a 14 germans del Centre Obert per tal que cap petit de la família es quedi sense regal. Ha estat una campanya compartida i il·lusionant engegada al mes de novembre, que ha durat més de dos mesos fins a la recollida oficial i in situ de joguines, realitzada els dies 3 i 4 de gener, al Centre Comercial Diagonal Mar i a les diferents empreses, entitats i institucions pertanyents a Barcelona Forum District.

                                              

                            Sempre agrairem l’esforç i la generositat dels nostres REIS tan especials:

Centre Comercial Diagonal Mar

           

Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB)

           

CCIB

           

Aeroport de Barcelona

           

Hotel Barcelona Princess

           

Hotel Negresco Princess

           

Hotel Front Marítim

           

Barcelona Condal Mar

           

Hotel Meliá Barcelona Sky

      

Hotel Meliá Barcelona Sarrià

           

Ilunion Barcelona

           

Gremi Hotels Barcelona

           

Hotel AC Barcelona Forum

           

H10 Art Gallery

           

Hotel SB Icaria

           

Hotel Vincci Gala

   

Hotel Golden Tulip Barcelona

           

Hotel & Spa Villa Olímpica

           

Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB)

     

Physio YinYang

           

El 2018 hem engreixat la família de col·laboradors a la campanya benèfica de la Fundación Trinijove, així com també el nombre de Ses Majestats quotidians i de carn i ossos, com dèiem abans, que els trobem per molts indrets i racons repartint il·lusió als que més ho necessiten. Els nostres Reis els coneixem bé. Ells també a nosaltres, i sabien de bona tinta que els nostres infants s’havien portat bé!. És per això, que van fer cas absolut a les demandes dels menuts del nostre Centre Obert Neus Puig, als que els hi brillaven els ulls al lliurar-los les seves joguines el passat 5 de gener al centre de Trinijove del C/ Pare Pérez de Púlgar, núm.17, de la Trinitat VellaEl Rei Gaspar no va parar d’entregar regals i il·lusió amb l’ajuda del seu patge real!.

 

Durant la tarda màgica i imborrable del passat 5 de gener, les 40 famílies del Centre Obert van penjar els seus desitjos a l’arbre de Trinijove, van jugar a un bingo molt divertit, i van menjar xocolata desfeta amb melindros!.

 

INFINITES GRÀCIES A TOTS ELS COL·LABORADORS PER HAVER FET QUE CAP NEN/A ES QUEDI SENSE REGAL! UN ANY MÉS HO HEM ACONSEGUIT I ÉS GRÀCIES A VOSALTRES. MOLTES GRÀCIES PER SER TAN MÀGICS!